Jön a Sing Star Frozen

Hamarosan a Jégvarázs dalaira karaokézhatnak kicsik és nagyok - ha a Disney is úgy akarja.

Jön a Sing Star Frozen

Új része érkezik a Sing Star karaoke éneklős játékoknak, amelyet úgy tűnik a Sony teljes egészében a Disney nagysikerű Frozen című alkotásának szentel. A filmet nálunk Jégvarázs címmel láthattátok a moziban, melynek egyik betétdala, a Let it Go már szerepelt a Sing Star: Ultimate Party nótakínálatában is.

Egyelőre még nincs túl sok információnk a játékról, de a PEGI besorolásból annyi már kiderült, hogy a Sing Star Frozent három éves kortól ajánlják. A megjelenési dátumot hivatalosan még nem jelentették be (bár a neten pár helyen már látható a december 5-ös dátum), de a Sony hamarosan közölni fogja ezt az információt a dalok teljes listájával együtt. Az már biztos, hogy PlayStation 3-as verzió mellett lesz PlayStaion 4-es is.

"Már alig várjuk, hogy a Disney féle Jégvarázs fantasztikusan népszerű dalait a Singstar Frozen segítségével elhozhassuk PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re" - közölték a Sony-sok, ám azt is hozzátették, hogy licencelési problémák miatt a játék egyes európai régiókban nem jelenhet meg az induláskor. Egyelőre Portugália, Lengyelország, Spanyolország, Olaszország és Németország szerepel azok között az országok között, ahol a Sing Star Frozen először megjelenhet, de már folynak a tárgyalások a Sony és a Disney között, hogy minél több európai országba eljuthasson a játék és lehetőleg minél hamarabb.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward