Jön a Myst 25th Anniversary Collection

A teljes sorozat futni fog Windows 10-en.

Jön a Myst 25th Anniversary Collection

2018-ban ünnepli huszonötödik születésnapját minden sétaszimulátor-kalandjátékok öregapja, a Myst. Ennek örömére a fejlesztő Cyan nemrég bejelentette, hogy idén a teljes sorozatot kiadják majd Myst 25th Anniversary Collection néven. Most elindult a projekt kickstarteres kampánya is, melyből kiderül néhány részlet.

A Myst, a Riven és a Myst 5: End of Ages elérhető a Steamen és a GOG-on, de a Myst 3: Exile és a Myst 4: Revelation nem. A stúdió egy ideje azon dolgozott, hogy megszerezze az összes rész kiadásához fűződő jogokat, és ez végre sikerült is nekik.

A 25th Anniversary Collection tartalmazza majd a Myst Masterpiece Editiont, a Rivent, az Exile-t, az End of Agest, ráadásul hozzácsapják a csomaghoz az Uru: Complete Chroniclest és a RealMyst: Masterpiece Editiont is. Mindegyik játék futni fog Windows 10-en, a GOG segítségével. Remasterre ugyanakkor nem nagyon számíthatunk, így különösen a Myst és a Riven esetében valószínűleg erősen szembeötlő lesz majd az a bizonyos negyed évszázad.

A kampány máris jóval túllépte a kért 247 és fél ezer dollárnyi összeget, tehát a siker nem kétséges. A legolcsóbb tier 49 dollár, ez a digitális verziókat tartalmazza. A további sávok már dobozosak, ezekben a letöltés mellett DVD-n is megkapjuk a játékokat, illetve különböző extrák járnak hozzájuk (speciális doboz, speciális doboz LCD panellel, Gehn tolla és tintatartója). Ezeket csak a kampányból szerezhetjük meg, de maguk a játékok később külön-külön is megvásárolhatóak lesznek, a Kickstartertől függetlenül. Bár teljes remaster szinte biztosan nem lesz, még akár egy kis ráncfelvarrást is kaphatnak, ha a kampány lendülete megmarad a zárásig, azaz május 24-ig.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward