Shop menü

JÖN A GTA VI – GEEKOK PODCAST (S2E44)

Az új GTA mellett sok MI, hasztalan TikTok, Star Wars téli kabát és még egyéb érdekes témák is terítékre kerültek, szóval tarts velünk mindenképpen.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Jön a GTA VI – GeekOK Podcast (S2E44)

Ismét itt vannak a GeekOK, és ezen a héten igazi vegyesfelvágottal készültek a témákat tekintve, szóval minden hallgatónk érdekes információkkal gazdagodgat az elkövetkezendő egy órában. Ha szeretnél az adáshoz hozzászólni, akkor erre is megvan a lehetőséged, csak csatlakozz a Discord szerverünkhöz, és tarts velünk minden csütörtökön délután 1 órakor, mikor a podcasteket élőben rögzítjük.

Az adás első perceiben Datte azonnal megosztott egy meglehetősen érdekes információt a BlizzCon kapcsán, ami éppen a napokban zajlott. A Blizzard évente megrendezésre kerülő eseménye most nem örvendett nagy népszerűségnek, ami egészen kellemetlen helyzetbe hozta a jegyüzéreket. Mit gondoltok, mi történt? Gyorsan átbeszéltük, hogy egyébként mik történtek a rendezvényen, és aki ott volt, az valószínűleg nem csalódott.

Talán most először, még a divat is téma volt a GeekOK műsorban, ugyan a Columbia egy zseniális szettet mutattak be. Star Wars kollaborációt hozott ki, amit mindenképpen érdemes nektek is csekkolni. Kicsit még beszélgettünk a Star Warsról a ruhákon túl is, de ezt talán elnézitek nekünk, ez ugyanis egy olyan nyúlüreg, amiben mindig el tudunk veszni egy kicsit valamilyen okból eredően.

Jön a GTA VI!

Most már hivatalosan lehet tudni információkat annak kapcsán, hogy mikor láthatunk némi előzetest a következő GTA-ból, és erre mindenképpen szerettünk volna kitérni. Ha érdekelnek a részletek, kattints a lejátszásra azon valamelyik platformon. Lesz-e vajon konzolos exkluzivitás, esetleg azon belül PS előnyt élvezhet-e? Ezekről és még sok más kérdésről beszélgettünk az új és a meglévő Grand Theft Autók kapcsán.

Az iPon Discordon rendszeresen vannak játékok, és most a podcastben is hoztunk egy játékot, de csak téma formájában. Volt egy tökfaragó versenyünk az iPon Halloween akciósorozatunkhoz kapcsolódóan, és Balázs mindenképpen szeretett volna a tapasztalatokról beszélgetni. Ez ugyanis a Discord közönségünkben egy meglehetősen forró téma lett néhány napra. Arról is elhintettünk némi infót, hogy milyen versenyben gondolkodunk következő körben.

A mesterséges intelligencia is terítékre került, friss hírrel szolgált Roni az OpenAI és a ChatGPT kapcsán, valamint arról is beszélt, hogy a játékok keretei között is egyre nagyobb lehet az MI szerepe a tartalmak előállításának szempontjából. Beszélgetünk még több szempontból is erről, Balázs még azt is megosztotta, hogy már mesterséges intelligencia zenekar is létezik. Mit gondoltok, ez már joggal nevezhető túlzásnak?

Már Elon Musk is készül a saját MI szolgáltatása. Vajon csak az lehet a célja, hogy mindenben benne legyen egy kicsit? Rájött a kimaradástól való félelen? Nem tudjuk mi lesz a Grokból, de túl sok reményt a GeekOK csapata nem fűz hozzá az alapján, amilyen lépéseket az utóbbi időben az üzletembertől láthattunk.

Kitértünk arra is, hogy a YouTube-ot támadják azért, mert felfedezi a felhasználók gépén azt, hogy használnak-e hirdetésblokkolót. Nagyon érdekes téma ez, és ha érdekel, hogy miért lehet illegális ez a tevékenysége, akkor tarts velünk. Végül Balázs megosztotta a véleményét, meglátásait arról, hogy a TikTok miért szinte teljesen használhatatlan eszköz akkor, ha marketingről van szó.

Ha elmulasztottad volna a korábbi adásokat, akkor a fent begyázott három felület mindegyikén megteheted, hogy visszahallgatod a részeket, illetve a Magazin felületén is megjelent beszámolókat pedig ide klikkelve lehet elérni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére