Jön a Frozen Endzone béta

Érdekesnek ígérkező hibrid taktikai sportjáték, robotokkal

Jön a Frozen Endzone béta

A Mode 7 által fejlesztett Frozen Endzone furcsa keveréke az amerikai focinak és a robotszimulációnak, az NFL-nek és a TRON-nak. A játék a Frozen Synapse stratégiai összetettségét teljesen egyedi játékmenettel kombinálja, és mindezt futurisztikus köntösbe bújtatva, elegáns kezelőfelülettel ellátva kapjuk meg. A két csapat véletlenszerűen generált pályán küzd egymás ellen, ezért nekünk kell megterveznünk és kialakítanunk a nyerő stratégiát, a pálya elemeit előnyünkre fordítva.

A bétának a múlt hónapban kellett volna útjára indulnia, de az alkotók még finomítottak valamit rajta, ezért csak most csütörtökön, azaz december 5-én fog megjelenni, méghozzá PC-re. A fejlesztők az indulás alkalmából adták ki az alábbi előzetest, amelyben a játékmenetből is sok minden látható.

A játék a hivatalos honlapon már előrendelhető, az előrendelők hozzáférést kapnak a bétához, ezen kívül 30% kedvezményt kapnak a Speedball 2 HD játékból, amely szintén december 5-én jelenik meg. A bétateszt publikus szakaszában többféle multiplayer módot próbálhatunk ki, és véletlenszerűen generált kihívásokat kell teljesítenünk. A Freozen Endzone végleges verziójának megjelenése 2014-ben várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward