Jól járnak a felhasználók Samsung és a YouTube együttműködésével

Jól járnak a felhasználók Samsung és a YouTube együttműködésével

A Samsung és a YouTube már hosszú ideje szoros együttműködésben dolgozik azon, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt tudják biztosítani a felhasználók számára, és most a vállalat egy friss közleményben hívta fel arra a figyelmet, hogy a partnerkapcsolat erényeit a Galaxy Note10 és a Galaxy Tab S6 esetében is ki lehet élvezni.

A YouTube Prémium előfizetést minden új felhasználó kipróbálhatja egy hónapig ingyenesen. Ezzel valószínűleg a legtöbb felhasználó tisztában van, hiszen az alkalmazás rendszeresen felhívja az emberek figyelmét erre. Az egy hónapos próbaidőszak mindenképpen örömteli, viszont a Samsung még ennél is sokkal többet biztosít azoknak, akik a fent említett csúcskészülékek közül választanak. A Galaxy Tab S6 táblagéphez és a Galaxy Note10 széria tagjaihoz most 4 hónapnyi YouTube Prémium jár teljesen ingyenesen. A Samsung ajándékként említi ezt az extrát, aminek valószínűleg sokan fognak örülni. Egy hónap egyébként 1790 forintba kerül a YouTube Prémium esetében.

Galéria megnyitása

Számos előnye van annak, ha valaki előfizet a YouTube-ra. Ennek köszönhetően például nem kell a reklámokat elviselni, ami a felhasználókat nemcsak a mobilokon, hanem az asztali számítógép vagy a televízió előtt ülve is ugyanúgy érinti. Pozitívum továbbá, hogy a YouTube Originals tartalmakat is el lehet ezáltal érni, tehát megtekinthetőek a saját gyártású sorozatok, filmek, amikből több nagy népszerűségnek örvendő darab is akad már. A YouTube Music is korlátozások nélkül élvezhető akkor, ha az adott fiók aktív Prémium előfizetéssel rendelkezik. És a mobil- vagy tablettulajdonosok annak is külön örülhetnek, hogy ilyenkor a képernyőt le lehet kapcsolni, és menthetőek is a megtekintésre kinézett tartalmak olyan esetekre, ha nem lenne hálózati kapcsolat.

A Samsung a Galaxy Tab S6 és a Galaxy Note10 eszközöket már különösen kiemelkedő minőségű képernyővel szereli, aminek köszönhetően elképesztően jó látványt tudnak nyújtani. Ezek a szerkezetek már a HDR10+ minősítéssel is rendelkeznek, amit most nem említ külön a vállalat, de egy korábbi közleményében ezt is külön kihangsúlyozta. "A Samsung és a YouTube együttműködésével a felhasználók az elérhető legmagasabb minőségben követhetik a kedvenc tartalmaikat – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője. – A YouTube a kreatív alkotók platformja, a Samsung csúcskészülékeivel pedig a tartalomgyártók és -fogyasztók egyaránt élvezhetik a videómegosztó előnyeit.”

És egyébként azt is elmondhatjuk, hogy minden más Galaxy modellnél is kapnak egy hónap extra YouTube Prémiumot a vásárlók, szóval az olcsóbb masinákat választó emberek is 2 hónapig élvezhetik ezt teljesen ingyen a megszokott egy hónap helyett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap