Játékbeli pénzt kapott a Titanfall, de nem mikrotranzakciókat

A készítők bevezetik a fekete piacot, ahol in-game kreditekkel fizethetünk. Valós pénzről még csak hallani sem akar a Respawn!

Játékbeli pénzt kapott a Titanfall, de nem mikrotranzakciókat

A Titanfall világába remekül illeszkedik egy feketepiac, amire a Respawn is rájött. Így született meg a játékon belül a Black Market, ahol Titan Insigniákat és Burn Cardokat vásárolhatunk, kizárólag in-game kreditek felhasználásával. Krediteket a befejezett vagy megnyert meccsekért, napi kihívásokért, burn cardok eladásáért és az 50. szint utáni fejlődésért kaphatunk.

David Shaver, a játék designere nem győzte hangsúlyozni, hogy kizárólag játékbeli kreditekkel vásárolhatók meg ezek a cuccok, szó sincsen mikrotranzakciókról. "Sokan attól tartanak, hogy a következő lépés a valós pénzzel való fizetés lehetősége lesz, és így a pénzesebb játékosok előnyhöz juthatnak. Sokszor mondtuk, és most is leszögezzük, hogy a Titanfallban nem lesznek mikrotranzakciók, ettől senkinek nem kell tartania. Egyedül úgy lehet kreditet szerezni, ha játszol" - írta Shaver.

A Black Market 11-es szinttől érhető el. A piac egyrészt tartalmaz egy rakás különleges Titan Insigniát, melyek vásárlás után elérhetőek lesznek a szokásos Titan Custom Loadout menüben. A Burn Cardokkal kapcsolatban érdemes elmondani, hogy különböző kategóriákba gyűjtött csomagokat vásárolhatunk, melyeken belül véletlenszerű kártyákat kapunk az adott témának megfelelően. Így tehát, ha például több XP-re van szükségünk, akkor megvehetjük a Time Boost Packot. Ha mindenféle kártyát igényelnénk, akkor ott a Standard Pack, amiben bármilyen kártya lehet az összes közül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward