Izgalmas újításokkal próbálja felkelteni az emberek figyelmét a Snapchat

Érkezik a Snap Games, lesznek új szűrők, és egyebek mellett több saját gyártású műsorral is számolni kell.

Izgalmas újításokkal próbálja felkelteni az emberek figyelmét a Snapchat

A Snap Inc. helyzete nagyon nem egyszerű, ugyanis a Snapchat felhasználói bázisa folyamatosan csökkenő tendenciát mutatott 2018 első három negyedévében, a 191 milliós tábor 186 millióra olvadt, és a világ minden táján csökkent valamelyest az érdeklődés, nem csak bizonyos régiókban. A vállalat éppen ezért most több újítást is bejelentett a Snap Partner Summit esemény keretében.

A legérdekesebb újondság, a Snap Games debütálása. A Snap Games olyan beépített játékokat takar, amelyek több játékos számára nyújtanak majd egyidejűleg remek szórakozást. Ez a vállalat tervei szerint növelni fogja a közösségi aktivitást, és talán lesznek olyanok is, akik azért veszik használatba a programot, hogy kipróbálják valamelyik új beépített játékot. A multiplayer közben lehetősége lesz az embereknek üzeneteket küldeni, de akár hangalapú beszélgetés is indítható lesz. Összesen hat játékkal indítja a Snap Gamest a vállalat, elérhető lesz a Bitmoji Party, a Tiny Royale (Zynga), a Snake Squad (Game Closure), a C.A.T.S. Drift Race (ZeptoLab), a Zombie Rescue Squad (PikPok), valamint az Alphabet Hustle (Spry Fox) is.

Galéria megnyitása

A Snap Inc. a jelek szerint több külső fejlesztőcsapattal is meg tudott egyezni. De hogyan fognak a partnerek bevételt szerezni ebből? Nos, a hírek szerint a Snapchaten a játékok közben lesznek megtekinthető reklámok, és ezekből fog bevételt generálni a program. A beépített hirdetések megtekintésével lehetősége lesz az embereknek előnyhöz jutni különböző módokon, ezzel fogja rávenni a rendszer a játékosokat, hogy megnézzék a bevételszerzésre alkalmas tartalmakat. A reklámokból befolyó összegből pedig visszajuttat majd egy részt a Snapchat a játékok fejlesztőinek. Azt egyelőre nehéz megmondani, hogy ez a modell megfelelően fog-e működni, de láttunk már példát hasonlóra.

A Snap folyamatosan igyekszik fejleszteni a kameráját, és most is vannak újítások a kamerához köthető Lenses funkción belül. Megjelent a Scan lehetőség, amivel az emberek termékeket kereshetnek az Amazon rendszerén belül, papírra vetett matematikai feladatokat oldhatnak meg, vagy a mikrofont kihasználva még akár zenét is kereshetnek a Shazamra támaszkodva. Ezen felül a Scan révén a különböző képeket is meg lehet majd eleveníteni, az égre úszó bálnákat lehet tenni, híres épületeket pedig mozgásra lehet bírni, lehet animálni. És az így készített fotókat meg lehet osztani másokkal. A Lens Studio is frissült, melyben már a korábbinál több szűrőből tudnak majd válogatni a felhasználók. A Snapchat sok energiát fektet abba, hogy világszerte minél több híres helyen hozzon létre kiemelt partnerekkel szűrőket.

Érkezni fognak újdonságok a Snap Originals alatt is, ez a vállalat saját gyártású műsorait takarja. A sorozatok és egyéb műsorok természetesen úgy lesznek kialakítva, hogy a Snapchat megszokott formátumát használják ki. Összesen 10 különbőz új műsor fog indulni a Snap Originals keretében. A Snap Inc. igyekszik úgy összeállítani a friss kínálatot, hogy mindenki találhasson valamit, ami a számára érdekes lehet. Lesz dokumentumsorozat, tini dráma, vígjáték, és más egyéb is. Az új saját gyártású műsorok folyamatosan érkeznek majd, nem egyszerre fognak debütálni.

Végül be lett jelentve néhány fejlesztői eszköz is. A Snap Kit lehetőséget fog nyújtani más alkalmazások fejlesztőinek arra, hogy a saját programjukba beemeljék a Snapchathez kapcsolódó megosztást. A Bitmoji Kittel avatarokat lehet majd létrehozni egyéb appokhoz, a Creative Kit pedig matricagyártási funkciót fog biztosítani olyan partnereknek, mint a Netflix vagy a VSCO.

A felhasználók folyamatosan számíthatnak majd az új lehetőségek, tartalmak megjelenésére. A Snap Games máris elérhető, de vannak dolgok, amikre még várni kell, ilyenek például a friss Snap Originals sorozatok.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap