Ízelítő a Sea of Thievesből, a Rare új játékából

Nagyon szép lesz a sandbox kalózosdi.

Ízelítő a Sea of Thievesből, a Rare új játékából

A Rare által készített tengerjárós sandbox kalózjáték, a Sea of Thieves a tervek szerint jövőre jelenik majd meg. A stúdió eddigi játékaihoz hasonlóan ez is rajzfilmszerű, nagyon szép grafikát használ majd, melyből ízelítőt adtak az idei Comic-Conon.

Egy YouTube-videós, Arekkz Gaming készített összefoglalót a panelből, melyen láthatjuk a játék napszak- és időjárás-rendszerét, valamint azt is, hogyan kapcsolódnak ezek a felfedezéshez.

A fejlesztők korábban elmondták, hogy a játékkal a kalózlét élményét szeretnék átadni, azt, ahogy a tengeren hajózunk, iszunk a kocsmákban, harcolunk bajtársainkkal vagy épp ugratjuk őket, pont úgy, ahogy a kalózfilmekben láthatjuk. Oda utazhatunk, ahová csak szeretnénk, egyedül vagy akár barátaink társaságában, kincskeresés közben szigetről-szigetre ugrálva, követve a térképet vagy a saját fejünk után haladva. Ha a játékosok egy másik csoportjával találkozunk, sosem tudjuk majd, mik a szándékaik, megtámadnak-e vagy potenciális szövetségesekkel állunk szemben.

A Rare meghatározása szerint a játék nem lesz MMO, mert nemakarnak hatalmas tömegeket összezsúfolni a Sea of Thieves világában, azt szeretnék, ha minden játékosok közötti találkozásnak jelentősége lenne, különlegesnek és személyre szólónak éreznénk. Egyáltalán nem biztos, hogy mindig összefutunk majd valakivel, a hajók nem fogják szőnyegként beborítani a vízfelszínt, így emlékszünk majd azokra, akikkel már találkozunk, esetleg kalandokba keveredtünk. Az MMO itt a Massive Multiplayer Online helyett Memorable Multiplayer Online-ná válik majd.

A Sea of Thieves 2017 elején jelenik meg a Microsoft Play Anywhere programjának keretében, tehát PC-re és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward