Itt a Humble Double Fine Bundle

Itt a lehetőség, hogy most egyszerre megszerezzétek az összes játékot Tim Schafertől és a Double Fine-tól, közben pedig valami jót is tegyetek.

Itt a Humble Double Fine Bundle

Itt a lehetőség, hogy most egyszerre megszerezzétek az összes játékot Tim Schafertől és a Double Fine-tól, közben pedig valami jót is tegyetek.

Annyit fizettek a csomagért amennyit akartok, ahogy az a Humble Bundle pakkoknál lenni szokott, cserébe pedig tiétek a Psychonauts, a Stacking és a Costume Quest. Amennyiben az átlag fölé lőtök az adománnyal, megkapjátok az heavy metalos akciójátékukat is, vagyis a Brütal Legendet.

Ennél még egy lépéssel is tovább mehettek, 35 dollár letétele esetén utólagos Kickstarter támogatóivá váltok a point-and-click kalandjáték Broken Age-nek. A játékról a hivatalos honlapon többet is megtudhattok. Itt még mindig nincs vége, 70 dollárnál tiétek egy limitált szériás Duble Fine póló (két szín közül választhattok).

Minden játék DRM mentes és elérhető Windows, Mac és Linux rendszerekre. Járnak a játékzenék is tömörítetlen (FLAC) formátumban, vagy MP3-ban ha tetszik. 1 dollár fölött már választhatjátok azt is, hogy Steam kódot kérték. A Linuxosok az Ubuntu Software Centert kapják alternatívaként.

A jótékonyság kedvezményezettjei az Electronic Frontier Foundation és a Child's Play Charity. Eddig már 11,7 millió dollárt sikerült összeszedni ilyen gyűjtéssel az alapítványoknak. A csomag teljes áras értéke 120 dollár, de most Ti lesztek azok, akik eldönthetik, hogy mennyit is ér számotokra mindez.

A Humble Double Fine Bundle 2 hétig lesz elérhető, szóval ne gondolkodjatok túl sokáig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward