IP69 minősítéssel és hosszú üzemidővel szolgál az Evolveo StrongPhone G9

Hazánkban is megvásárolható lesz az új középkategóriás mobil, ami 48 MPixeles kamerát nyújt nagyon strapabíró keretek között.

IP69 minősítéssel és hosszú üzemidővel szolgál az Evolveo StrongPhone G9

Az Evolveo általában nem merészkedik az alsó-középkategória fölé az okostelefonokkal, viszont a StrongPhone G9 már egy egészen korrekt eszköz, ami általában jól használható és igazán sokoldalú. Az eddig legmagasabb „felszereltséggel” rendelkező StrongPhone modell, ami a boltokba kerül – de azért a felsőkategóriát messziről kerüli.

A StrongPhone G9 egy 6,2 hüvelykes megjelenítőt foglal rendkívül masszív keretek közé. Az IPS technológiás kijelző erős napsütés mellett is jól használható lesz, és 720p+ felbontással szolgál. A képernyőt Gorilla Glass üveg védi a sérülésektől. Az Android 10 operációs rendszer található itt, ami mindenképpen örömteli, és néhány szoftveres extrával is számolni lehet, amik jól jöhetnek majd terepen.

Galéria megnyitása

Külön kiemelte a forgalmazó a készülék neve mellett, hogy 48 megapixeles (Samsung) főkamerával rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon szép fotókat tud majd készíteni. Társa ennek az egységnek nincs, csak egy LED-es villanó, ami rossz fényviszonyok esetén jó szolgálatot fog tenni. Mozgóképfelvételeket Full HD minőségben lehet megörökíteni a szerkezettel. Az előlapi képalkotó egy 8 MPixeles érzékelőre épül.

Galéria megnyitása

Az Evolveo nem fedte fel, hogy milyen rendszerchipet alkalmaz a mobiljában, de néhány főbb paraméterét megismerhettük ennek. Az okostelefont mozgásba lendítő lapka 2 GHz-es órajellel üzemel, és összesen nyolc processzormag található benne. A rendszer számára 4 GB-nyi memóriát biztosít az okostelefon. A háttértár bővíthető, és alapból ennek 64 GB a kapacitása.

Érdekessége az eszköznek, hogy a fizikai Dual-SIM-es felépítés mellett támogatja az eSIM alkalmazását is, és így akár 8 profilt is fel lehet venni különböző szolgáltatókhoz. Összesen akár 10 különböző hálózati kártyát is tud kezelni hagyományos és digitális módon. A kapcsolati lehetőségeket tekintve egyébként van itt 4G LTE VoLTE-vel, NFC chip, Bluetooth 5 modul, 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi, FM rádió, és persze A-GPS vevő is.

Galéria megnyitása

A tervezők itt igyekeztek egy olyan elegáns formavilágot létrehozni, ami egyáltalán nem megy a strapabíróság rovására. A sarkaknak a kialakítására különösen nagy figyelmet fordítottak a tervezők, és ennek eredményeként jól bírja majd a mobil az eséseket. Az pedig külön dicséretes, hogy IP69 minősítést is szerzett a mobil, szóval kifejezetten jól bírja majd vízben, még a magasabb nyomást is el tudja majd viselni rövid ideig. Az eszköz csak feketében lesz elérhető, 163,6 x 79 x 12 milliméteres vonalak határolják és 246 gramm a tömege.

Galéria megnyitása

Rendelkezik a megszokottnál több dedikált gombbal is a StrongPhone G9. Van a kereten egy olyan kezelőszerv, ami viszonylag nagy szabadság mellett programozható tetszőleges funkciók gyors elérésére. És van egy SOS gomb is a gyors segélyhívások indítására. A felhasználó alkalmazhat kényelmes azonosítást ujjlenyomat vagy arc alapján is. C-típusú USB csatlakozó is biztosított már itt.

Az üzemidő felelőse pedig egy 5000 milliamperórás kapacitású akkumulátor, ami átlagon felüli üzemidőről gondoskodik majd ennél a mobilnál. A strapatelefonoknak általában ismérve az, hogy hosszú ideig bírják egy töltéssel, szóval itt ez szinte már elvárás. Van gyorstöltés támogatás is a cég elmondása szerint, de az nem derült ki, hogy ez milyen teljesítményű.

Az Evolveo Strongphone G9 már készleten van és hamarosan széles körben megvásárolható lesz. A vállalar 109 ezer forintos ajánlott fogyasztói árat szabott neki, de rögtön akciósan lehet majd a termékhez hozzájutni a hivatalos oldal szerint, 100 ezer forintért már megszerezhető lesz.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap