Integrált Skype az ASUS alaplapokon

Az ASUSTeK új alaplapján saját fejleszésű ASUS TeleSky telefon csatolóval bővült az integrált megoldások köre, aminek segítségével egy hétköznapi telefonvonal segítségével elérhetővé válnak a Skype bővített funkciói is.

Integrált Skype az ASUS alaplapokon

Az egyelőre M2N és P5B (Nforce chipset, AM2 foglalat/Intel Chipset, LGA775 foglalat) jelzésű alaplapokra épített ASUS Telesky a klasszikus PSTN telefonvonalat egyesíti a Skype VoIP hívások extra funkcióival. A Skype VoIP szolgáltatással lehetővé válik online ismerőseink felhívása ingyen, illetve a SkypeOut szolgáltatással alacsony díjak ellenében külső vezetékes és mobil számokat is hívhatunk anélkül, hogy ehhez több különböző szolgáltatást kellene igénybe venni.

Egyetlen vezetéket kell csupán bedugni az otthoni készülékünkbe, aminek a másik vége a Telesky eszközben lesz, ami képes intelligensen váltani a normál vezetékes vonal és a VoIP között, így észrevehetetlen lesz a különbség egy normális vezetékes hívás és a Skype funkciók között. A SkypeIn, SkypeOut és Skype konferenciahívások mellett ugyanúgy elérhető a hívásvárakoztatás, gyorstárcsázás és a három irányú hívás is, ráadásul a Telesky támogatja a vezetékes készülékek mellett a vezetéknélküli megoldásokat is.

A Telesky terméket jelenleg az ASUS két termékébe integrálta csupán, mégpedig az AM2-es AMD platformot támogató, Nvidia nForce 430 chipsetes M2N-be és az Intel Core 2 Duo/Quad processzorokat támogató Intel chipsetes P5B –hez. Valószínűleg az ASUS később sem fogja minden alaplapjára integrálni az eszközt, viszont elképzelhető, hogy a Smart home megoldásokhoz készült lapjaikon alapvető kiegészítés lesz az új eszköz.  A fent említett modellek még karácsony előtt a boltok polcaira kerülnek majd, az áruk viszont régiónként változik majd, így a hazai árakról semmilyen információ nem áll még rendelkezésre, az viszont biztos, hogy minden vásárló kap 60 ajándék SkypeOut percet új masinájához.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward