Ingyenes zenestreaming jöhet az Amazontól

Ingyenes zenestreaming jöhet az Amazontól

Az Amazon régóta rendelkezik zenei szolgáltatásokkal, lehet zenét hallgatni a Prime Music és az Amazon Unlimited Music keretében is, és most jöhet egy újabb lehetőség. A vállalat ezúttal állítólag arra készül, hogy valamilyen ingyenesen igénybe vehető alternatívával rukkol elő, melynek keretében nagy zenekínálatból lehet majd szemezgetni.

A tartalomszolgáltató a térítésmentesen elérhető zenestreaminggel elképzelhető, hogy a Spotify babérjaira szeretne törni, de a hírek alapján az sem kizárt, hogy csupán az Echo család tovább népszerűsítése a cél. A Spotify számára nagyon bejött az ingyenes opció, ahol reklámokkal szerez bevételt a vállalat. A piacvezető szolgáltatás már több mint 200 millió felhasználóval rendelkezik, miközben az előfizetők száma még 100 millió alatt van egy kicsivel, szóval több mint 100 millióan alkalmazzák reklámok révén ingyenesen. Nem csoda, hogy az Amazonban is felmerült, hogy érdemes lenne valamilyen formán ingyenes opciót biztosítani.

Jelenleg Music Unlimited az Egyesült Államokban egyetlen eszközre előfizetve 4 dollárba kerül havi szinten, eszközkorlátozás nélkül pedig 10 dollárért vehető igénybe, szóval így ugyanannyiba kerül, mint a Spotify vagy az Apple Music. Némi kedvezményhez juthatnak a teljes árból azok, akik Prime regisztrációval rendelkeznek, számukra csak 8 dollárba kerül a zenestreaming szolgáltatás. Azt nem lehet tudni, hogy az ingyenes lehetőség pontosan hogyan nézhet ki, de a megszellőztetett információk szerint limitáltabb lenne a dalok katalógusa, mint az Amazon Music Unlimited esetében, és elképzelhető, hogy az Echo hangszórókhoz lenne kötve, vagyis azok élvezhetnék ezt, akik valamilyen Echo készüléket használnak a zenehallgatás során. Az Echo termékcsalád nagyon jól fut, negyedévente több milliót értékesít ezekből a hardverekből a cég, miközben szoros harcot folytat a Google Home-mal.

Galéria megnyitása
Az Echo hangszórópaletta egy része

A vállalat állítólag még ebben a hónapban bejelentheti az új zenestreaming terveit, de ennél közelebbit hivatalosan egyelőre nem tudunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap