Ingyen meghívhatjuk a barátunkat egy kis horrorra

A Man of Medan tulajdonosai behívhatják egy ismerősüket.

Ingyen meghívhatjuk a barátunkat egy kis horrorra

A PS4-es filmszerű horrorjátékról, az Until Dawnról ismert Supermassive Games új játéka a Man of Medan, ami egy antológiás trilógia első részeként jelent meg (a következő, a Little Hope jövőre jelenik meg). Az anyag rendkívül szórakoztató, és benne van a Supermassive minden tapasztalata a szórakoztató tinihorrorokkal kapcsolatban.

A Men of Medanban egy rakás fiatal nyaralni indul, melynek keretében egy hajóutat szerveznek, hogy rátaláljanak egy állítólagos második világháborús hajóroncsra. Természetesen hamar minden rosszra fordul, és a fiataloknak az életükért kell küzdeniük. Az Until Dawnhoz képest az egyik legnagyobb előrelépés, hogy a Man of Medan játszható közösen is egy barátunkkal, akár együtt ülve a kanapán, akár online a Shared Story mód keretein belül. Ez utóbbi esetében mindkét játékos befolyásolhatja a történetet alakulását úgy, hogy arról a másik nem is biztos, hogy tud.

Na, most ezt a Shared Story módot oszthatjuk meg egy barátunkkal, ugyanis minden eddigi tulajdonos, illetve aki január 6-ig megvásárolja a játékot, kap egy Friend Pass-t, ami pedig lehetőséget ad egy teljesen végigjátszásra közösen egy ismerősünkkel, akinek nincs meg a Man of Medan. Ez PS4-en és Xbox One-on úgy működik, hogy az új játékosoknak le kell tölteniük a Man of Medan Free Trialt, majd a játékot tulajdonló ismerősnek be kell hívnia őt a Shared Story módban.

Steamen kicsit más a procedúra. A játék frissíteni fog, és a meglévő tulajdonosoknak elérhető lesz egy Friends Pass alkalmazás. Ezt el kell indítani, és kapunk tőle egy kódot, amit aztán a barátunknak a szokásos módon be kell váltania Steamen. Ezután a tulajdonosoknak ugyanúgy el kell indítania a Shared Story módot, és behívni az ismerőst.

De akad más újdonság is a Man of Medan életében. Mostantól kezdve mindenki, aki megvette a játékot, hozzáfér a korábban előrendelési extrának fenntartott Curator's Cut nevű módhoz. Ez az "újravágása" a sztorinak azután nyílik meg, hogy egyszer végigvittük a játékot, és a segítségével megtapasztalhatjuk azokat az alternatív jeleneteket, melyek alapesetben csak a második játékos számára érhetőek el a Shared Story módban. Ez jelentősen megnöveli a játék újrajátszhatósági értékét, és megmutatja, hogy egyébként mennyire komolyan lehet befolyásolni a történetet különböző döntésekkel.

A Men of Medan egyébként éppen elérhető leakciózva a Steamen, a PS Store-on és az Xbox Store-on is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap