Infók a PC-s Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesról

A PC-sek szebb grafikus effektusokra számíthatnak, de a framerate-et 60-ra korlátozzák a készítők.

Infók a PC-s Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesról

A GamesComon jelentette be a Kojima Productions, hogy PC-re is megjelenik a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes. Azóta nem sokat hallottunk a portról azon kívül, hogy szebbek lesznek benne az árnyékok, és több lesz a dinamikus fényforrás. A PC-s változatot akció közben tegnap demózták először Japánban egy játékkiállításon, ahol az Nvidia standján futott 4K-ban, három SLI-be kötött GeForce GTX 980-on.

Azóta kiderült, hogy a játék támogatni fogja PC-n a DualShock 3 és a DualShock 4 kontrollereket, de néhány újabb játékkal ellentétben nem váltja át a felhasználói felületlen a gombokat, így ezekkel is az Xbox kontroller gombjainak grafikáit fogjuk látni. A készítők négyféle sémát alakítottak ki a kontrolleres vezérléshez. Persze az anyag támogatja majd az egeres-billentyűzetes irányítást is, ami pedig teljesen testreszabható lesz.

Ahogy már írtam, a felbontás 4K-ig lesz növelhető, framerate tekintetében pedig az újgenerációs konzoloknak megfelelő 60fps lesz a maximum. A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes december 18-án jelenik meg Steamen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward