indiePon - Szeretnél egy saját repülő várost?

Nem marad ki a mai részből például az utolsó, elátkozott egyszarvú, a nyílt bétás motor-akrobatika, vagy egy távol-keleti hangulatú horrorjáték sem.

indiePon - Szeretnél egy saját repülő várost?

Saját repülő városunk lehet az Airborne Kingdomban

A The Wandering Band stúdió egy fantasztikus utazásra invitál minket. Játékuk a városmenedzsment és a felfedezés ötvözete, melyben egy repülő várost kell építenünk. Ezzel aztán a véletlenszerűen generált sivatag feletti égen vitorlázunk, törzsekkel találkozunk, új polgárokat szerzünk.

A homokdűnék között élelmet és erőforrásokat kell találnunk a lakosság számára, házakat kell felhúznunk, miközben a városnak is repülnie kell. Hogy ezt kötelek és léggömbök, gőz, vagy valamilyen fejlett technológia segítségével érjük el, az rajtunk múlik.

A városok specializálódhatnak, például szórakoztatóközpontokká válhatnak, ahová csak úgy tódul a nép a luxus és csillogás miatt.

Az Airborne Kingdom megjelenési dátuma még nem ismert, a steames oldal szerint hamarosan érkezik.

Márciusban jön az Eternity: The Last Unicorn

A játék egy mitikus akció-RPG, melynek története a skandináv mitológián alapul, és az örök élet viszontagságairól szól. A halhatatlanságot az egyszarvúak hozták el, de mára már csak egyetlen, elátkozott példányuk maradt életben. A két játszható karakter, Aurehen, az elf, és Bior, a viking feladata lesz, hogy feloldja az átkot.

Klasszikus módszerrel egy rögzített kameranézeten át látjuk majd Alfheim vidékét. Kidolgozott képesség-, illetve fegyverfejlesztési rendszert kapunk, és találkozhatunk a skandináv mondák isteneivel, lényeivel és meséivel is.

Az Eternity: The Last Unicorn március 5-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re, az Xbox One-verzió még idén várható.

Kipróbálható a Trials Rising

Bár az akrobatikus motorverseny-játék csak február 26-án jelenik meg, az érdeklődők most megnézhetik, mire számíthatnak.

A Ubisoft nyílt bétatesztet tart február 21. és 25. között a Uplayen. A legtöbb versenyen számos ellenféllel találkozunk, akik között más játékosok, de Ubisoft-munkatársak is lehetnek, őket egy logó különbözteti meg.

Folytatódik a Starpoint Gemini-sorozat

A Starpoint Gemini 3-ban 3D-s interaktív NPC-k, felfedezésre váró új rendszerek, kidolgozott képességrendszer vár ránk, na és persze ADAH, hajónk digitális tudata, aki elkísér az utazáson.

Harcolunk, küldetéseket végzünk el, űrállomásokat látogatunk meg univerzumszerte, fejlődünk és valószínűleg illegális dolgokba keveredünk. A hajókat egy moduláris szisztémával tuningolhatjuk.

Ennél többet egyelőre nem tudni a Starpoint Gemini 3-ról, de steames oldala már van.

Epic Store-exkluzív lesz a Close to the Sun

A Storm in a Teacup belső nézetes, Unreal motorral készülő horrorjátéka a BioShockra emlékeztet, de nincs benne harc. Van viszont Nikola Tesla, aki elég mogorva fickónak bizonyul.

A történet eseményei egy alternatív 19. században zajlanak, ahol a technika kicsit fejlettebb. Tesla egy hatalmas hajót épített a világ tudósainak, hogy nyugodtan dolgozhassanak, de valami baj történt, és az egész helyet lezárták. Karakterünk is itt van, és Tesla senkit sem enged ki.

A Close to the Sun idén jelenik meg az Epic Store-ban. A stúdió vezérigazgatója, Carlo Ivo Alimo Bianchi szerint az Epic és az Unreal motor csodálatos lehetőségeket biztosított számukra ahhoz, hogy kiváló játékot készítsenek.

Új DLC-t kap az Offworld Trading Company

A Steamen 4 euróba kerülő Market Corrections címre hallgató kiegészítőből megtudhatjuk, miért kellett a Földnek kolonizálnia a Marsot. Lesz benne három új szólókampány egyedi vezérigazgatókkal, illetve 12 friss térkép, amiket valódi marsi helyszínek alapján készítettek.

A DLC-vel legyütt érkező multiplayer update mindenki számára ingyenes, vagyis akkor is játszhatunk vele, ha nem vettük meg magát a játékot.

A kiegészítő és a frissítés február 28-án várható.

Itt a Detention alkotóinak következő projektje

A Red Candle Games belső nézetes horrorjátéka, a Devotion egy vallási rögeszmék által terhelt családról szól.

A kaland során felfedezzük az 1980-as évek Tajvanjára jellemző tömbházat, mely elveszve az időben egyre inkább egy pokoli rémálomba süllyed. A családtagok mindegyikét nyomon követjük majd esküjük letételétől áldozatvállalásukig.

A Devotion 14 euróba kerül a Steamen.

Megjelent a Devil Engine

A Protoculture Games akciódús shoot-em-upja a műfaj klasszikusaiból merített. Egyetlen hajó áll szemben a Föld egész katonai erejével, hogy legyőzhesse az ördögi szerkezetet.

Hat szint és nyolc játékmód teszi próbára képességeinket, összegyűjtött pontjainkból pedig további hajókat, pályákat, zenéket és egyebeket vehetünk.

A Devil Engine február 27-ig akciósan kapható a Steamen, és ugyanitt egy demót is találtok hozzá.

Csúszik a libás játék

Az Untitled Goose Game egy vicces lopakodós játék lesz, melyben egy meglehetősen széltoló természetű liba a főhős, aki folyamatosan kiakasztja a szerencsétlen falusiakat, miközben mindenféle kárt csinál, ahogy próbálja végrehajtani fondorlatos terveit.

A fejlesztő House House most bejelentette, hogy a kalandokra még egy kicsit várnunk kell, a megjelenést későbbre csúsztatták. csak nem egy morcos liba randalírozott a stúdióban? A steames oldal mindenesetre nem ment sehová.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap