indiePon - Lezárul a Dead Cells története

Láthattok még tíz percet a The Occupationből, vagy felvételeket a pszichedelikus élménnyé alakított Fallout: New Vegasból, de olvashattok például egy kicsi nimfa és egy apró halacska kalandjairól is.

indiePon - Lezárul a Dead Cells története

Ingyenes DLC-t kap a Dead Cells

A kiváló akció-platformer kiegészítőjén kilenc hónapja dolgozik a fejlesztő Motion Twin. A stúdió ígérete szerint a DLC ingyenes lesz, és a frászt hozza majd ránk.

Mint Sébastien Bénard vezető dizájner elmondta a Dead Cells fejlődését a kezdeti tervektől bemutató videóban, a játék teljes úgy, ahogy van, de szeretnének hozzáadni egy extra minőségi szintet. A kiegészítő lezárja majd a történetet, megmagyaráz egy-két dolgot, és jobban megismerhetjük belőle a felrajzolt világot.

A Dead Cells DLC-je tavasszal várható, de kipróbálhatjuk a március 28. és 31. között rendezett PAX Easten. Az alapjáték 25 euróba kerül a Steamen.

Tíz perc a The Occupationből

A fejlesztő White Paper Games által kiadott friss felvétel bemutatja, hogy nyomozzuk ki újságíróként a rejtvények megoldását a játékban.

A kaland érdekessége, hogy valós időben zajlik, tehát négy óránk lesz, hogy kiderítsük, ki áll a nyolcvanas évek Angliájának északnyugati részén történt, 23 ember halálát okozó bombatámadás mögött. Végig egy kormányzati épületben leszünk, és a középpontban a Union Act áll, egy új rendelet, ami korlátozza az emberek szabadságát.

Egy tippet követve meg kell szereznünk egy floppylemezt, ki kell nyomtatnunk róla a bizonyítékot, és szembesíteni vele a tettest. Többféle módon érhetjük el a célt, például belopakodhatunk az épület oldalán, szellőzőcsövekben kúszhatunk, kémkedéssel kideríthetjük a jelszót.

Harc nincs, csak rengeteg settenkedés. Érdemes óvatosnak lenni, eltüntetni nyomainkat, hiszen ha megszólal a riasztó, az emberek nagyobb figyelmet fordítanak arra, mit csinálunk.

A The Occupation március 5-én jelenik meg a Steamen és a Humble Store-ban.

Megjelent a PC-s Koi

A 2015-ben mobilokra, majd PlayStation 4-re is kiadott játékban egy halacskát irányítunk, aki virágokat nyitogat, és harcol a környezetszennyezés ellen.

Találkozunk fejtörőkkel, memóriagyakorlatokkal, vagy olyan akadályokkal, mint egy hatalmas fekete hal, aki köztünk és a megmentendő, kicsiny, színes halak között járőröz. A színek nyitják a megfelelő árnyalatú virágokat.

A későbbi szinteken veszélyesebb helyzetek is előfordulhatnak, de a játék alapvetően egy nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas élmény.

A Koi március 1-ig fél euróért kapható a Steamen.

Ingyenes lesz a Slime Rancher

A játék főhőse Beatrix LeBeau, egy fiatal farmer, aki a Földtől ezer fényévnyire próbálkozik megélni cuki kis trutymók társaságában.

Pacnikat fogunk, karámokban tartjuk őket, megetetjük és drága pénzért eladjuk, amit kipottyantanak magukból. Rettenetes.

A Slime Rancher március 7-től 21-ig tölthető le ingyensen az Epic Store-ból, a Thimbleweed Parkot váltja majd.

A Steamre tart a Death Mark

Különös pletyka terjed Tokió utcáin: aki az elátkozott jelet hordozza magán, meghal. A szimbólum először csak hegnek látszik, aztán kutyaharapáshoz hasonlít, de biztos halált jelent. Karakterünk elvesztette emlékeit és egy titokzatos ház előtt találja magát, ahol megvédik a jelhordozókat.

Az Experience stúdió horror-kalandjátéka tavaly jelent meg PlayStation 4-re, PS Vitára és Nintendo Switch-re. Jó kritikákat kapott, főleg a párbeszédeket, a hátborzongató zenét, és a látványvilágot emelték ki.

Felnőtt tartalomra kell számítani, gyakoriak az erőszakos, véres jelenetek, és szexuális témák is előkerülhetnek.

A Death Mark április 4-től érhető el a Steamen.

Örökké változó labirintus vár a Nymphiadban

A fejtörőkkel tűzdelt platformjátékban egy ősi görög templom alatt húzódó, elátkozott labirintusban mászkálunk kicsi nimfaként, aki vissza szeretne jutni a felszínre. Ehhez érméket kell gyűjtögetni, de a világ folyamatosan változik, új utak nyílnak meg, egymásba fonódó ösvények zavarnak össze minket.

Ha áthaladunk bizonyos helyeken, a kamera elfordul, ez pedig hatással van a pályákra is, összekeverve a fel, le, jobbra és balra mutató irányokat. Hogy még nehezebb legyen a dolgunk, ellenfelek is vannak.

A látványvilág kellemes, színes gombák és kristályok nőnek ki a földből, a főhős pedig nagyon cuki.

A Nymphiadot az itch.io-n találjátok meg, ingyenesen játszható böngészőből, vagy letölthető becsületkasszás alapon.

Egy Warcraft 3 modra épül a Rise of Legions

A gyors, pörgős RTS lényegét a rövid, intenzív 1v1 meccsek adják, melyeken szét kell rombolnunk az ellenfél kastélyát, mielőtt ő megteszi ezt a miénkkel.

A játék a Castle Fight nevű Warcraft 3 modra épül. Egyedi egységek kártyáit gyűjtjük három frakcióból, hogy a belőlük létrehozott paklit felhasználjuk egy másik játékos, vagy a gép ellen vívott harcainkban. Egyelőre főleg alapvető lehetőségeink vannak, de további frakciók, 2v2 és ranked meccsek, új egységek, skinek, és sok minden más várható.

A Rise of Legions korai hozzáférésben van a Steamen, ingyenesen le lehet tölteni.

Pszichedelikus élmény a neurális hálón át futtatott New Vegas

A Deep Style egy neurális hálózat, ami úgy módosít képeket, hogy valamilyen művészeti stílusra hasonlítsanak, például impresszionista festményt csinál egy mémből.

A Jam2go nevű modder arra használta, hogy átalakítsa a Fallout: New Vegas textúráit, miután betáplált egy csomó képet a szürrealizmustól a posztmodernig. Modját telepítve a játék meghökkentő élménnyé válik, főleg, mert a párbeszédeket és a hangokat is véletlenszerűvé tette. Érdemes belenézni.

Csinálj felülnézetes lövöldét a Half-Life-ból!

Csak ezt a modot kell letölteni hozzá. Alapbeállításon egy kicsit klausztrofóbiás hatású lesz a dolog, és nehéz látni, hol vannak az ellenfelek, de belőhetjük a kamerát olyan magasra, ami kényelmes nekünk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap