indiePon - Készül a Hollow Knight folytatása

Olvashattok még például a Burnout alkotóinak új játékáról, a Beat Saber-szerű Audicáról, egy viktoriánus nyomozósdiról, vagy a PS3-siker Flower PC-s változatáról is.

indiePon - Készül a Hollow Knight folytatása

Bejelentették a Hollow Knight folytatását

A Team Cherry folytatást készít kiváló metroidvaniájához, a Hollow Knighthoz, közölte a stúdió.

A Hollow Knight: Silksongban Hallownest védelmezőjét, Hornet hercegnőt alakítjuk, akit elraboltak és egy másik vidékre hurcoltak. Ez azt jelenti, hogy teljesen új térképet kapunk, tele csodaszép helyszínekkel, szörnyű bossokkal, és a cuki bogárnépség településeivel. Úgy tűnik, változatosabb környezetekre számíthatunk, mint az előd melankolikus romvárosa, a hivatalos oldalon például aranyozott épületeket, tűztavakat és ködbe burkolózó hegycsúcsokat is említenek.

Hornet 150 új típusú ellenféllel néz szembe felszerelése és mozgékony, akrobatikus harci stílusa segítségével.

A Hollow Knight: Silksong megjelenési dátuma még nem ismert, a Steamen, a GOG-on, a Humble Store-ban, illetve Nintendo Switch-en lesz elérhető. A Hollow Knight kickstarteres támogatói ingyenesen juthatnak majd hozzá.

Áprilisban jön a Burnout-sorozat alkotóinak új játéka

A Three Fields Entertainmentet 2014-ben hozták létre a Burnout-fejlesztő Criterion Games társalapítói. Új projektjük, a Dangerous Driving akár az előd szellemi örököse is lehetne, de ezt a jelzőt nem aggatták rá. Hangsúlyozzák ellenben, hogy visszaadják a versenyjátékok agresszivitását, és új magasságokba emelik a hangulatot.

Hét helyszínen összesen harminc pálya vár ránk, olyan játékmódokkal, mint a Takedown, az Eliminator, vagy a Road Rage. Ha egyedül vagyunk, az MI ellen próbálkozhatunk, online multiplayerben pedig nyolcan mérhetjük össze tudásunkat.

A Dangerous Driving április 9-től érhető el az Epic Store-ban.

A Beat Saberre hasonlít az Audica

A Rock Bandet készítő Harmonix stúdióról néhány éve hallottunk utoljára, de most bejelentették, hogy következő projektjük egy ritmusalapú VR lövölde lesz Audica címmel.

A játék hasonlít a Beat Saberre, de fénykardok lengetése helyett itt lézerpisztolyokból lövöldözünk a zene ütemére. A ranglisták meghódításához nyilván ezúttal is sok gyakorlásra lesz szükségünk.

Az Audica korai hozzáférése március 7-én indul a Steamen. Tíz dal és négy nehézségi szint érhető majd el, egyetlen helyszínnel és fegyverszettel, de élő ranglistákkal. A teljes verzióban legalább 25 dalt, kampányt, gyakorlómódot, több helyszínt és fegyvert, valamint új mechanikákat is terveznek.

London a Hasfelmetsző árnyékában

A Dance of Death: Du Lac & Fey egy kalandjáték, melyben a hírhedt gyilkos járja a város utcáit, az Artúr király idejéből származó, halhatatlan legendák, Lancelot Du Lac és Morgana Le Fey pedig segít a nyomozásban.

Beszélgetünk a helyiekkel, szörnyű tetthelyeken vizsgálódunk, felfedezzük London lepukkant részeit. A fejlesztők nem csak a viktoriánus gondokat, de a modern problémákat is szeretnék elővenni a történelmi szál segítségével, így a témák között megjelenik például a rasszizmus, a homofóbia, vagy a nők elleni atrocitások.

A Dance of Death: Du Lac & Fey április 5-én érkezik, steames oldala már van.

Noir űrhajósélet-szimulátor az Ostranauts

A Blue Bottle Games új játékában, melynek eseményei ugyanabban az univerzumban zajlanak, mint a Neo Scavengeré, a Földnek teljesen vége ember által kreált és kozmikus okokból egyaránt, szóval egy kis űrhajót irányítunk, mellyel megpróbálunk elevickélni a nagyon késői kapitalizmus vizein.

Mérnöki, üzleti és társadalmi menedzsment is lesz a feladatok között. A történet apró darabkákból áll össze, bár csak akkor, ha időt fordítunk rá. Akad néhány furcsa dolog a naprendszerben, de alapvetően tudományos alapokon nyugszik minden, nincsenek erőterek, vagy fénysebességnél gyorsabb utazás.

A hajók modulárisak, alakíthatóak, MI-irányította legénységünknek viszont szüksége van némi odafigyelésre. A játékban felgyorsíthatjuk, illetve szüneteltethetjük az idő múlását, ha szükséges.

Az Ostranauts a tervek szerint az év végén jelenik meg, a Steamen már kívánságlistázható.

Internetrendőrködés a Hypnospace Outlawban

A játék egy szimulátor a kilencvenes évek internetéről, a feladatunk pedig az, hogy levadásszuk a weboldalakon garázdálkodó rosszfiúkat, miközben figyeljük leveleinket, védekezünk a vírusok ellen, és rengeteg hasznos, vagy haszontalan alkalmazást töltünk le.

Fel kell derítenünk a szerzői jogok megsértőit, az internetes zaklatókat, hogy aztán jelentéseket írjunk a vezetésnek. Szabadidőnkben tetszés szerint alakíthatjuk HypnOS-asztalunkat különböző hátterekkel, képernyővédőkkel, segítőbotokkal.

A Hypnospace Outlaw március 12-én jelenik meg a Steamen, de később a GOG-ra is várható.

Itt a PC-s Flower

A játék 2009-ben jelent meg Playstation 3-ra, és nagy sikert aratott. A tizedik születésnap alkalmából már PC-n is elérhető.

Egy álomszerű, művészien szép utazásban lehet részünk, középpontban a felfedezéssel. A szelet irányítva repülünk át virágzó tájakon, megváltoztatva őket haladás közben, a harmóniát és egyensúlyt kutatva.

A Flowert a Steamen, a GOG-on, és az Epic Store-ban is megtaláljátok.

Itt az éles verziós Element: Space

A Sixth Vowel stúdió sci-fi taktikai szerepjátéka az XCOM-ból ismerős rejtőzködést, de szabad mozgást kínál.

A történet egy Mechwarrior-szerű univerzumban játszódik, ahol a földi országok karikatúráiként leírható űrbirodalmakat találunk. A kaland során fontos elem a valós idejű felfedezés, a körökre osztott harc, a meghozandó döntések és az elágazó küldetésrendszer is.

A párbeszédopciók négy politikai ideológia mentén oszlanak meg (humanizmus, függetlenség, autokrácia, bürokrácia). A hét frakció mindegyike elhelyezhető ezek hálóján, és attól függően, hogy hol állunk, más-más küldetések, csapattagok érhetők el.

Az Element: Space cirka 17 euróba kerül a Steamen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap