indiePon – Karaokézz a Twitch-en!

Akkor is érdemes kattintani, ha nincs kedvetek énekelni, hiszen egyéb érdekességeket is találhattok, mint például önkéntes tűzoltóskodást, gumiemberes verekedést, második világháborús kártyajátékot, de akár madárként is repülhettek...

indiePon – Karaokézz a Twitch-en!

Megjelent a Twitch Sings

A játék az első, aminek megalkotásában részben a Twitch is közreműködött. A csapat másik felét a Rock Bandet és a Guitar Herot is jegyző Harmonix Music Systems adja.

Csaknem kétezer dal közül válogathatunk, bár ezek inkább amolyan cover verziók az eredeti előadó stílusában, mintsem a valódi zeneművek. A játék elemzi, milyen pontosan találjuk el a hangokat, XP-vel jutalmazva a sikert.

Az interakció központi elem: a nézők kérhetnek számokat, szavazhatnak a következő dalra, párbajra hívhatják a streamert, vagy különböző feladatokat adhatnak neki. A duettek úgy működnek, ha az egyik fél felveszi a részét, feltölti, partnere pedig ráénekli a saját szakaszát.

Közvetlenül csatlakozhatunk a Twitch-re, nem kell hozzá a szokásos szoftver, mint például az OBS. Avatárunkat testreszabhatjuk, de kamerát is használhatunk. Ha nem akarunk élőben fellépni, rögzíthetjük előadásunkat, és feltölthetjük később. Akár teljesen offline is karaokézhatunk, de a játék lényege tényleg az, ha közönség előtt produkáljuk magunkat.

A Twitch Sings ingyenesen tölthető le, bár később lehetnek fizetős elemek.

Piff-puff, itt a One Finger Death Punch 2

A világ leggyorsabb verekedős játéka a reflexekre épül. Mozogni nem tudunk, csak jobbra-balra támadni, de ha túl korán lendülünk bele, akkor eltévesztjük az ellenfelet, és ő talál el minket.

Néhány rosszfiút kétszer-háromszor is meg kell csapkodni. A hajítófegyvereket el lehet kapni és vissza lehet dobni, ha esetleg nem sikerül kivédeni-blokkolni őket. Gumitestű emberkénk hajol, rúg, mátrixos mozdulatokkal bűvöl el minket, az egész nagyon szórakoztató.

A One Finger Death Punch 2 április 22-ig kedvezményesen kapható a Steamen, ugyanitt egy demót is találtok hozzá.

Birodalmat építünk a Queen’s Wish: The Conquerorban

A Spiderweb Software birodalommenedzselős szerepjátékában egy fiatal herceget alakítunk, aki egy elveszett kolónia újjáélesztésével szeretne visszakerülni családja kegyeibe.

Városokat fejlesztünk, erődöket emelünk a határokon, megpróbálunk dűlőre jutni a rivális nemzetekkel a diplomácia, vagy hadseregünk segítségével. A történet nyílt, a küldetéseket többféle módon is megoldhatjuk.

A Queen’s Wish: The Conqueror ősszel érkezik a Steamre.

Voxeles farmekedés vár a Staxelben

A fejlesztő Plukit stúdió az éles verzió megérkezésével egy bejegyzésben foglalta össze, mi minden került farmszimulátorukba a korai hozzáférés alatt.

A listán szerepel a mágikus craftrendszer, az új területek, mint a levegőben lebegő gombák, vagy a kristálybarlangok, a minijátékok, a kutyák és nyulak, a fesztiválok, amiken tündéreket kell fogni, vagy kincset keresni, és a sok-sok javítás. Az egész nagyjából olyan, mint egy harcmentes Stardew Valley, egy kis Minecrafttal fűszerezve.

A Staxelt a Steamen, a Humble Store-ban, és a hivatalos oldalon találjátok meg.

Tűzoltók leszünk az Embrben

A játék egyszerre tűnik viccesnek, és egy rémisztő bepillantásnak a jövőbe.

Egy átlagos fickót alakítunk, aki barátaival karöltve egy telefonos app segítségével önkéntes tűzoltást vállal, mindenféle képzettség nélkül. A procedurálisan generált házakban hamar káoszba fulladhat a vállalkozás.

Az Embr korai hozzáférése a tervek szerint idén indul a Steamen, szóló és co-op lehetőséggel, valamint mentőküldetésekkel. 9-12 hónappal később a teljes verzió több térképet és feladatot, bossokat, vezetős minijátékot, és egy rivális társaságot is tartalmaz majd.

Repülj, mint a madár!

A Featherben pontosan ezt fogjuk csinálni, és milyen jó lesz!

Egy szépséges szigetet fedezhetünk fel madárként szárnyalva, szabadon. A fejlesztő Samurai Punk stúdió telepakolta a világot érdekességekkel, barlangokkal, földalatti folyókkal, világító virágokkal. Ha megnézitek a videót, láthatjátok, mennyire nyugis, kikapcsolós élményt ad az egész.

A Feather a Steamen, az itch.io-n, és a Humble Store-ban érhető el, de Nintendo Switch-re is megjelent.

A szavak ereje

A Letters – a written adventure hőse Sarah, aki távoli levelezőtársával kommunikál írásban.

A fejtörők megoldásához különböző szavakat helyezünk el a szövegekben, vagy veszünk ki onnan, és a történetet is megváltoztathatjuk segítségükkel.

Sarah a levélírástól eljut az internetes barátságokig, de hogy milyen úton, az csak jövőre derül ki. Steames oldal már van.

Második világháborús kártyajáték lesz a Kards

Az 1939 Games játékának már megjelenése is a korszakot idézi: a lapok autentikus propaganda-külseje, a gramofonos zene meghozza a hangulatot.

Minden akció pénzbe kerül majd, hiszen a háborúhoz ez kell leginkább. Öt nemzet közül választhatunk (angolok, amerikaiak, németek, oroszok és japánok), az egységek között tankok és repülőgépek is szerepelnek.

A Kards jelenleg korai hozzáférésben van, ingyenesen játszható a Steamen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap