indiePon - Hatalmas macskán lovagolunk az Edge of Eternity-ben

Bővül a Warframe, autógyárunk lehet, szalmabálák mindenfelé, egy csiga nyomoz, egy meztelen pasi pedig levessel dobálózik - kihagyhatatlan!

indiePon - Hatalmas macskán lovagolunk az Edge of Eternity-ben

Itt az Edge of Eternity második fejezete

A csupán kilenc főből álló Midgar Studio csodaszép JRPG-je 2015-ben sikeres kickstarteres kampányt zárt. Az early access során szeretnék bevonni a játékosokat is a fejlesztésbe, összegyűjtve a visszajelzéseket a történeti elemekről, helyszínekről, és általában az élmény minőségéről.

A korai hozzáférés alatt három nagy frissítést terveznek; ezek javítanak a már meglévő tartalmakon, de új fejezeteket is hoznak a sztoriba, melyben a Chrono Trigger és a Xenoblade Chronicles zeneszerzőjének muzsikája által kísérve a két főszereplő, Daryon és Selene próbálja megtalálni a gyógyírt a Heryont elpusztító veszélyre.

Most megérkezett a Plains of Solna címre hallgató második fejezet. Ez az eddigi legnagyobb frissítés, több órányi új történettel, jelentősen kiterjesztett területtel, egy dungeonnel, játszható karakterekkel, küldetésekkel, időjárási effektekkel, és egy cuki, nekaroo nevű lénnyel, aki hátasként funkcionál. és leginkább egy óriási fülekkel rendelkező, hatalmas macskára hasonlít. A patch notest itt találjátok.

Az Edge of Eternity éles változata PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Új frame a Warframe-ben

Hildryn egészen kiváló védelemmel rendelkezik a megfelelő modok használatával, és ezt támadásaiba is be tudja csatornázni. Fegyvere hasonlít Zarya mordályához az Overwatch-ban: lézersugarat, illetve energiagránátot lőhetünk ki vele.

Elindult az idei első Operation, a Buried Depts, melyben a halottak titkait kutatjuk. A pontos részleteket itt foglalták össze. Sokat változott a közelharc is: eltűnt például a melee stance, és automatikusan kivédjük a szemből jövő támadásokat. A módosítások teljes listája itt olvasható.

Kegyetlen, korrupt Amerika-vízió a Ready or Notban

A Void Interactive taktikai FPS-ében meglehetősen sötét és pesszimista módon festik fel a közeljövő Amerikáját.

A most kiadott előzetes az egyjátékos módra fókuszál, de a fejlesztők további felvételeket ígérnek, amikben a multiplayer lehetőségeket fogják bemutatni. Számos eszköz áll majd rendelkezésünkre az előrehaladáshoz, például betörhetjük az ajtókat, vagy harcképtelenné tehetjük a célpontokat. A gép által irányított csapattársaink nagyon komolyan végzik munkájukat akció közben.

A Ready or Not a tervek szerint 2020 végén jelenik meg, de a hivatalos oldalon már előrendelhető. Ezzel hozzáférést kaphatunk az alfa-, és bétatesztekhez, verziótól függően. A zárt alfa augusztusban várható, a béta jövő júniusban indul.

Szalmabálák a Farming Simulator 19-ben

Az Anderson Group DLC számos új játékszerrel kényeztet minket. A középpontban a bálázás áll: a friss eszközökkel eddig nem látott típusú bálákat készíthetünk, sőt, össze is foghatjuk őket egy alakzatba, ha kevés hellyel rendelkezünk.

Az Anderson Group kiegészítő március 26-án jelenik meg.

Letölthető az ingyenes Slime Rancher

A játék főhőse Beatrix LeBeau, egy fiatal farmer, aki a Földtől ezer fényévnyire próbálkozik megélni cuki kis trutymók társaságában.

Pacnikat fogunk, karámokban tartjuk őket, megetetjük és drága pénzért eladjuk, amit kipottyantanak magukból. Rettenetes.

A Slime Rancher március 21-ig tölthető le ingyenesen az Epic Store-ból.

Autógyárunk lesz a Production Line-ban

A Positech Games szimulátorában kocsikat tervezünk, fejlesztésekkel kísérletezünk, megpróbáljuk optimalizálni a termelést, hogy minél több autót gyárthassunk, és minél nagyobb legyen a haszon.

Akár az új Teslát is létrehozhatjuk, feltéve, ha szeretünk elvacakolni az apró részletekkel, amire minden lehetőséget megkapunk.

A Production Line a Steamen és a GOG-on érhető el.

Pályákat építhetünk a Levelheadben

A Butterscotch Shenanigans stúdió co-op platformerének kampánymódjában csomagokat kell szállítanunk furcsán kétdimenziós, életveszélyes területeken át. Segítségünkre lesznek különböző speciális képességek, mint a repülés, vagy a falakon való átugrás, és akár négyesben is próbálkozhatunk.

Induláskor több, mint százféle kreatív elem áll majd rendelkezésünkre három különböző helyszínen, és a pályákat szintén megcsinálhatjuk közösen is. A kész alkotásokat megoszthatjuk másokkal, sőt, ranglisták is lesznek.

A Levelhead korai hozzáférése áprilisban indul a Steamen. Nagyjából 6-12 hónapig tart, a teljes verzióban még több pálya, játékmód, kreatív elem, illetve történet vár ránk a tervek szerint.

Egy meztelen pasi levest dobál

A Rawmen multiplayer deathmatch játék, melyben karakterünk egy meztelen fickó, aki rament hajigálva rohangál körbe, és harcol az ellenfelekkel.

Hogy ez miért jó, ahhoz elég megnézni a trailert. Akár nyolcan is együtt levesezhetünk az őrült csatákban, sőt, ahogy a pályát egyre jobban beborítja a kaja, jöhet a ramen-szörf!

A Rawmen korai hozzáférése idén indul a Steamen.

Még egy csigából is lehet nyomozó

A Snail Detective egy ingyenesen játszható, böngészős alkalmazás, melyben egy gyilkossági ügyet kell megoldanunk.

Egy hotel vendégeit kell kikérdeznünk, átcsúszkálnunk a szobákon nyomokat keresve, hogy megtalálhassuk azt, aki eltette láb alól a tulajdonost, Mr. Sheridant. Számos tárgy vár megvizsgálásra, iratokat olvashatunk el, szóval jól kidolgozták az egészet. A zene kicsit a Twin Peaksre emlékeztet, nagyon hangulatossá teszi a játékot.

A Snail Detective innen indítható.

Valódi városokra épül a Neverdark

A Simteract játéka egy posztapokaliptikus RTS, melyben egy globális áramkimaradást követően lehalt az internet, és összeomlott a civilizáció.

A romokban heverő városok feletti irányításért különböző bandák harcolnak. A valósághű térképekkel ábrázolt Párizs, New York és Tokió ad teret a kalandoknak, még a Louvre-t is meglátogathatjuk. A látványvilág kicsit szokatlan a holografikus megjelenítés miatt, ráadásul hadseregek helyett specialistákat küldünk ki a feladatok elvégzésére, tehát nem mindennapos RTS-re kell számítani.

Egy kis taktikai harc, némi frakció-menedzsment, politika és valós idejű stratégia – a Neverdark ígéretesnek tűnik. Steames oldala már van, de a megjelenésről még nincs információ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap