Ilyen lesz az Xbox Live kreditrendszer

A Microsoft újfajta jutalmazást vezet be a kreditrendszerrel, 1000 kreditet kapunk pl., ha egy új játékkal 10 óránál többet játszunk.

Ilyen lesz az Xbox Live kreditrendszer

A Microsoft átdolgozta Xbox Live jutalmainak rendszerét, melyek segítségével csak játszanunk kell az új játékokkal, és visszakaphatunk valamit a pénzünkből. A Microsoft pontok megszűntek, és a cég újfajta krediteket vezetett be. Minden olyan új játékért, amellyel 10 óránál többet játszunk 1000 jutalom kreditet kapunk, de ez csak a lemezes játékokra érvényes, az Xbox Live Arcade-es és a független darabokra nem vonatkozik, és a Games on Demand címek sem számítanak ebből a szempontból. A 10 órányi játékidőt a megvásárlást követő 30 napon belül kell elérni.

5000 jutalom kredit a Microsoft szerint 3,35 Fonttal egyenértékű, tehát 1000 kredit 67 Penny-t ér. Vásárláskor is visszakaphatunk pénzt, a megszerzett pénzmennyiség mértéke Gamerscore-unktól függ. Akik a 3000-9999G-s kategóriába tartoznak megkapják a "Contender" címet, amely a legkisebb kategória. Aki ebbe tartozik, az minden elköltött 6,7 Font után (régi MS pontban ez 800 lenne) 50 kreditet visszakap. A 75 000G feletti kategória "Master" névre hallgat, akik ebbe tartoznak, azok már 300 kreditet kapnak a fenti összeg elköltéséért.

A kreditek Microsoft fiókunkba kerülnek minden hónap 15-én és 30-án frissíti őket a rendszer, ha elértük az 5000 kreditet. Aki elkért legalább 1000 kreditet, az most kérheti, hogy ezek hamarabb bekerüljenek fiókjába. Ezek a pénzek nem tűnnek nagy összegnek, de a szolgáltatás más módon is lehetővé teszi, hogy kreditekhez jussunk, pl. kérdőívek kitöltésével (250 kredit), Xbox Live előfizetésünk megújításával (max 3000 kredit), vagy ha beajánljuk barátainkat (1000 kredit).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward