Illegális Darkest Dungeon a Windows Game Store-ban

Az utóbbi idők legabszurdabb átverésén csak pislogni lehet.

Illegális Darkest Dungeon a Windows Game Store-ban

A Darkest Dungeon készítői nem olyan rég arra figyelmeztették a játékosokat, hogy óvakodjanak a játék illegális változataitól, de főleg Windows 8.1-es appban, a Windows Game Store online boltban megjelent darabtól, melyet valaki 2,59 fontos áron tett fel oda. A Red Hook Studios társ elnöke, és a DD dizejnere, Tyler Sigman Tweetelt ezzel kapcsolatban és kérte követőit, hogy segítsenek találni egy kapcsolatot a Microsoftnál, akinek szólhatna, hogy vegyék le onnan az amúgy Steamen 15 dollárért kapható program illegális verzióját.

Ha egyébként valaki megveszi a játékot a Microsoftos appon belül, csak egy 2MB-os fájl lesz a jutalma, ami több mint valószínű, hogy még Spyware is. Vagyis egy érdekes és izgalmas CRPG helyett alighanem egy vírusért, vagy kémszoftverért adnak ki pénzt azok, akik kapva kapnak az első pillantásra roppant kedvezőnek tűnő ajánlaton.

Ami a leginkább döbbenetes az egész történetben, az az, hogy a „Balaji Chowdary” néven regisztrált csaló tizenhét címet töltött így fel. Köztük olyan bestsellereket, mint a Warcraft 3, a Shadowrun: Dragonfall rendezői változata vagy a Lego Batman 3 Beyond Gotham. A poén csattanója pedig, hogy a Darkest Dungeon-höz feltöltött screenshotnál ki lehet szúrni egy kis "Activate Windows" felszólítást is a képernyő sarkában...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward