Idén kimarad a Need for Speed

A Ghost Games valami egészen innovatívat szeretne alkotni, ez azonban azt jelenti, hogy 2014-ben nem kapunk Need for Speedet.

Idén kimarad a Need for Speed

Az üzleti negyedévet záró konferenciahívást követően a Ghost Games vezetője, Marcus Nilsson egy nyílt levélben írt a helyzetről. A helyzet ugyanis az, hogy 2014-ben nem jön új Need for Speed, a készítők valami egészen friss, innovatív és kreatív terméket szeretnének letenni az asztalra, így további egy évre lesz szükségük.

"Már most jócskán benne vagyunk a fejlesztésben, és egy dolgot megígérhetünk: hallgatunk majd rátok. Olyan játékot fogunk adni nektek, amilyenre mindig is vágytatok. Az a játék lesz, amit a közönségünk megérdemel, de ehhez egy kicsivel több időre van szükségünk." - írja Nilsson.

Az úriember megígérte, a játék 2015-ös megjelenéséig nem lesznek csöndben, hanem folyamatos és kétoldali párbeszédet terveznek kialakítani a rajongókkal, akiknek lesz beleszólásuk a játékba. "Szükségünk lesz a visszajelzésekre a jövőbeni játékmenettel és egyéb lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekben. Továbbra is újítani fogunk, és folytatjuk az autók és az általuk okozott élmények ünneplését."

A Ghost Games leginkább a Criterion egykori munkatársaiból alakult új stúdió, mely a tavalyi Need for Speed: Rivalsért is felelős. A stúdiót azután állították át a franchise-ra, hogy az átkerült az Electronic Artson belül az EA Sports alá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward