Idén emelkedhet az iPhone-ok alap tárhelye

Idén emelkedhet az iPhone-ok alap tárhelye

Az Apple eddig általában próbálta az aktuális ingerküszöbön áttolható legkevesebb tárhellyel értékesíteni az iPhone-ok legolcsóbb kivitelét, viszont ez idén végre megváltozhat. Az a hír járja, hogy nem kell már 32/64 GB-os modellek között válogatni a jövőben, hanem egészen élhető szintet fog nyújtani ilyen tekintetben már a legolcsóbb eszköz is.

Állítólag az iPhone XI esetében már a legolcsóbb konstrukciónál is 128 gigás adattároló áll majd a felhasználók rendelkezésére, ami igazából már sokak számára lehet teljesen ideális akár hosszabb távú gondtalan használatra is. Ekkora tárhelyen már aránylag sok nagyobb felbontású videó is tárolható, telepíthetőek sok tárkapacitást felemésztő játékok, és fényképekből pedig több ezer is lehet elmentve.

Az Apple korábban azért adta szűkösre szabott tárhellyel a legolcsóbb konfigurációkat, hogy a felhasználók ne azt, hanem az eggyel nagyobb modellt válasszák inkább. A statisztikák szerint ez eddig szinte mindig be is jött, jóformán az összes esetben az alaptól eggyel nagyobb tárkapacitású gépből fogyott a legtöbb. Tehát egy abszolút tudatos marketing stratégiáról volt szó. De amennyiben az iPhone XI tényleg 128 GB-ról fog indulni, nem lenne meglepő, ha ebből fogyna a legtöbb, ez ugyanis már tényleg akkora kapacitás, ami általában élhető lehet különösebb törődés, karbantartás nélkül is.

Galéria megnyitása
Ilyen testet ölthet az iPhone XI

A fenti pletyka alapján egyébként nem kizárt, hogy az iPhone XI már 128 és 512 GB-os, valamint 1 TB-os kivitelekben fog a boltokba kerülni, de erről konkrétabban nem esett szó. És azt sem lehet tudni, hogy az iPhone XR utódjánál is növekedhet-e majd az alapesetben kínált tárkapacitás, ha a csúcsmodelleknél fentebb kúszik ez, vagy ott a kedvezőbb ár miatt marad majd a cég a 64 GB-os szintnél.

Az Apple előre láthatólag szeptemberben fogja lerántani a leplet az iPhone XS/XR széria utódjáról, és az új generációs eszközök bemutatásáig valószínűleg sok érdekes hír fog még szárnyra kapni az eszközök kapcsán.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap