Hydro G Pro sorozatú tápegységeket mutatott be az FSP

A Hyro G Pro sorozat két legnagyobb teljesítményű tagja rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, de kisebb társaik is hamarosan megérkeznek.

Hydro G Pro sorozatú tápegységeket mutatott be az FSP

Az FSP a Computex 2019 alkalmával már ízelítőt adott új termékeiből, amelyek között a Hydro G Pro sorozatú tápegységek is jelen voltak, most pedig örömmel jelentette be a gyártó, hogy a 850 és 1000 W-os példányok végre kereskedelmi forgalomban is elérhetővé válnak. A család egyébként tartalmaz még egy 750 és egy 650 W-os modellt is, amelyekről a lenti táblázatok adnak bővebb tájékoztatást.

Galéria megnyitása

A Hydro G pro sorozat tagjai teljesen moduláris kábelezéssel érkeznek, méghozzá lapos tápkábelekkel, így csak a szükséges kábeleket kell hozzájuk csatlakoztatni, ami jótékonyan hat a rendszer összképére, illetve még a szellőzésre is. A 80 Plus Gold tanúsítvánnyal ellátott termékek magas hatásfokkal dolgoznak és egyetlen +12 V-os tápággal rendelkeznek, hőtermelésük egy kisebb, mint a rosszabb hatásfokú termékeké. Felépítés terén LLC Half Bridge topológiával van dolgunk, a +3,3 és +5 V-os feszültségeket pedig DC-DC modul állítja elő. A feszültségstabilitásra jellemző, hogy a névleges feszültség maximum +/-1%-ban térhet el terhelésváltáskor.

Galéria megnyitása

A házon belül minőségi komponensekből összeállított elektronika foglal helyet, amelyek között hosszú élettartamú japán elektrolit kondenzátorok is jelen vannak. Az elektronika hűtéséről egy 120 milliméteres átmérővel rendelkező, FDB csapágyazással ellátott ventilátor gondoskodik, ami a hátlapi ECO kapcsoló aktiválásával 30% alatti terhelés alkalmával egyszerűen leáll, így a tápegység hangtalanul, passzív üzemmódban dolgozik tovább egészen addig, míg nagyobb terhelés nem éri. Az elektronika által termelt hőt egy hővezető padon keresztül a háznak is átadja, így a szerkezet hűtőbordaként funkcionálva gondoskodik arról, hogy a termelődő hőt minél hamarabb elvezesse a melegedő komponensektől.

Galéria megnyitása

Mindegyik friss tápegység megfelel az ATX12V szabvány 2.52-es kiadásában rögzített szabályoknak, valamint a legújabb IEC/EN 62368 szabvány követelményeinek is eleget tesznek. Az elektronikát ráadásul speciális bevonattal is ellátták, így a porral és a párával szemben egyaránt védelmet élvez, vagyis 95%-os relatív páratartalom közepette is megbízhatóan működhet a tápegység. A minőségi komponenseknek és a jól megtervezett dizájnnak köszönhetően mindegyik Hydro G Pro tápegység kiérdemelte a 10 éves jótállási időt, ami azért nem hangzik rosszul.

Galéria megnyitása

Első körben az 1000 W-os és a 850 W-os példányok kerülnek forgalomba, ám arról sajnos nem esett szó, hogy pontosan mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap