Hosszú üzemidőt és pontos pulzusmérést ígér a Lenovo karkötője

A Smart Band Cardio 2 sok információ megjelenítésére képes OLED kijelzőt kapott.

Hosszú üzemidőt és pontos pulzusmérést ígér a Lenovo karkötője

A Lenovo aránylag sok viselhető kiegészítőt ad el, és jellemzően az olcsó, de jó lehetőségeket nyújtó megoldásokra koncentrál, ami a Xiaominak is meghozta a sikert. A Smart Band szériája a kínai alakulatnak most egy új Cardio modellel bővült, amit a sportolók, de még a szívbetegséggel élők is örömmel vehetnek használatba, ha megfizethető társat keresnek.

Egy teljesen egyszerű kialakítású megoldásról beszélhetünk, amire került egy OLED technológiás panel, ez sajnos monokróm, nem színes, mint a Mi Band 4-nél látott kijelző, de jól leolvasható lesz közvetlen napsütésben is, ami fontos. Az eszköz egy optimális felbontású, 0,87 hüvelykes megjelenítővel szolgál. A Smart Band Cardio 2 képes lesz Android és iOS rendszerű eszközökkel is szinkronba kerülni, és meg tudja majd jeleníteni az értesítéseket az okostelefonokról, esetleg táblagépekről. Jelez a készülék a bejövő hívások esetén, a rövid szöveges üzeneteknek a szövegét is képes átemelni, és természetesen a kijelölt napi célok elérésekor is értesítés küld.

Galéria megnyitása

A viselhető kiegészítőben többféle mozgási szenzor található, és rendelkezik pulzusmérővel is, amit igazából már a neve is rögtön előre vetít. A Lenovo elmondás alapján egy olyan fejlett algoritmust használ a szerkezet, ami több változót is számításba tud majd venni a pulzus meghatározásakor, ennek köszönhetően átlagon felüli pontosság jellemzi minden körülmények között. Intenzív mozgás közben is képes lesz megfelelő adatokkal szolgálni, amikkel segítheti a sportolók munkáját. Éjjel-nappal követni fogja a felhasználó tevékenységét a Smart Band Cardio 2, rendszeresen mérni fogja a pulzust is, és ha kell folyamatos pulzusmérésre is fogható. A fitneszkiegészítőknél ritkán derül ki, hogy milyen processzor lapul bennük, de itt a Lenovo kiemelte a Nordic 52832 jelenlétét. Ez pedig azért fontos, mert ez már a Bluetooth 5 támogatásáról is képes gondoskodni, ami hatékonyabb adatkommunikációt eredményez.

Galéria megnyitása

A tervezők a megfelelő vízállóság biztosítása mellett alkották meg a terméket, 5 ATM nyomást is el tud majd viselni, ezáltal úszni is biztonságosan lehet vele, az esőben futás vagy fürdés pedig semmilyen problémát nem okozhat neki. Egy nagyon könnyed és kecses kiegészítőről beszélhetünk, a Smart Cardio 2 alatt jól szellőzik majd a csukló, nem fog ráizzadni a viselője kezére, és mivel csak 18,1 grammot nyom, így egész napos hordásnál sem érződik majd tehernek. A szerkezetnek beépített USB csatlakozója van, így nem kell azzal foglalkozni, hogy szükség esetén kéznél legyen a töltője, közvetlenül csatlakoztatható fali adapterbe vagy személyi számítógépbe is. De erre viszonylag ritkán lesz szükség, ugyanis a vállalat elmondása alapján csaknem három hetes, 20 napos lesz az üzemideje a készüléknek normál használatban – egy 100 milliamperes akkumulátor került bele, ami ezt lehetővé teszi.

Galéria megnyitása

A Lenovo Smart Band Cardio 2 kizárólag feketében lesz megvásárolható, de igazából cserélhető szíjas a kialakítása, így nem kizárt, hogy a későbbiekben más színű pántok is elérhetőek lesznek hozzá. A viselhető kiegészítő Indiában kerül először a boltokba 25 dollár alatti akciós áron, és az ajánlott fogyasztói ára is csak 35 dollár körül alakul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap