Hologramot vetít ki az új Zalman ventilátor

A speciális ventilátor első ránézésre olyan, mint egy normál szobaventilátor, de ez a látszat csak addig tart, míg lapátjai el nem kezdenek forogni.

Hologramot vetít ki az új Zalman ventilátor

A Zalman az elmúlt három év során nem igazán adott ki új termékeket, hiszen a cég pénzügyi nehézségekbe ütközött, ám az ínséges időknek a jelek szerint vége szakad, így a gyártó hamarosan ismét képviselteti magát a piacon. Ráadásul új termékkategóriában is feltűnhet, legalábbis a vállalat vezetése ezt ígéri.

Galéria megnyitása
Forrás: Tom's Hardware

Az egyik legérdekesebb projekt, amin a Zalman fejlesztőcsapata dolgozik, nem más, mint egy speciális ventilátor, amelynek lapátjai forgás közben hologramszerű képet vetítenek ki, méghozzá kiváló minőségben. A lapátokat élőben nem lehet észrevenni, csak a jó minőségű háromdimenziós kép látszik, ám a termékről készített videókon már a ventilátorlapátokat is látni.

Galéria megnyitása
Forrás: Tom's Hardware

A holografikus képet „kivetítő” ventilátor persze nem a Zalman saját fejlesztése, hanem egy startupé, amelyet a vállalat felvásárolt. A különleges ventilátorból akár kettőt is lehet kombinálni, így több háromdimenziós modell is megjelenhet az előadóteremben vagy a színpadon, ugyanis elsősorban ilyen felhasználásra szánja a cég a terméket. Egy biztos: az előadásokon bemutatott demók innentől kezdve még lenyűgözőbbek lehetnek, ha a Zalman újdonsága elterjed. És bónuszként még a levegő keverését is megoldja a ventilátor, mint normál társai, de eközben lenyűgöző vizuális élménnyel is megajándékozza a jelenlévőket.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a ventilátor pontosan mikor jelenhet meg kereskedelmi forgalomban, és az sem derült ki, nagyjából mennyibe kerülhet majd. Egyelőre még csak prototípus formájában érhető el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward