Hófehér, csendes tápegységet készített a SeaSonic

Az 1050 wattos tápegység 80 Plus Platinum minősítést kapott és hét év garanciával kerül az üzletek polcaira.

Hófehér, csendes tápegységet készített a SeaSonic

A Seasonic már felkészült a télre: legújabb termékét, ami egy 80 Plus Platinum minősítéssel ellátott 1050 wattos tápegység, hófehér kivitelben dobja piacra, amellyel a rövidesen érkező havas téli hangulatot szeretné megidézni. Az újdonság stílusosan a Snow Silent 1050W típusjelzést kapta – mivel nem csak hófehér, de csendes is, mint a nyugodt éjjeli hóesés.

A teljesen moduláris felépítéssel rendelkező újdonság az aktív PFC támogatás mellett 80 Plus Platinum minősítéssel is rendelkezik, azaz terheléstől függően 90 és 94% közötti hatásfok elérésére képes. A tápegység hátlapján található AC aljzat, illetve az áramtalanító kapcsoló is fehérben pompázik, a másik oldalon viszont fekete aljzatok fogadják a lecsatolható kábeleket.

A minőségi belső komponenseket egy 120 milliméteres átmérőjű, halkan dolgozó rendszerhűtő ventilátor látja el kellő mennyiségű friss levegővel. Az FDB csapágyazással rendelkező légkeverő hibrid módon üzemel, azaz 50%-os terhelési szint alatt kikapcsol, így a tápegység passzív hűtéssel dolgozik, ám a szint átlépésével beindul a hőmérséklet-vezérelt ventilátorfordulatszám-szabályzás is. Az új tápegység egyetlen +12 voltos tápággal rendelkezik – ebből állítja elő a többi tápfeszültséget is. Pontos tulajdonságait az alábbi táblázatok tartalmazzák.

Ahogy az lenni szokott, a tápegységet védelmi elektronikával is ellátták, amely túlterhelés, túlfeszültség, rövidzár és túl alacsony feszültség esetén lép működésbe. A 150 x 190 x 85 milliméteres mérettel rendelkező tápegység rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban.

A termék a rendelkezésre álló információk alapján várhatóan 7 év garanciával kerül az üzletek polcaira, ára pedig 219,9 euró lesz. Megjelenésére december folyamán számíthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward