Hivatalos Captain Scarlett DLC infók

A kiszivárgás után nem várt sokat a Gearbox a hivatalos bejelentéssel, de ez nem is csoda, mert október 16-án már a kezünk közé kaphatjuk az első nagyobb lélegzetű Borderlands 2 kiegészítőt. 

Hivatalos Captain Scarlett DLC infók

A kiszivárgás után nem várt sokat a Gearbox a hivatalos bejelentéssel, de ez nem is csoda, mert október 16-án már a kezünk közé kaphatjuk az első nagyobb lélegzetű Borderlands 2 kiegészítőt. A Captain Scarlett and Her Pirate's Booty mindössze 800 MS pont, avagy 10 dollár lesz.

Ahogy azt már megírtuk, a félszemű kalózhölgyhöz köthető új missziók egy sivatagos térképre visznek minket (Oasis), mely hemzseg a banditáktól. Minden létező kalózos cucc fellelhető lesz majd a zónában, egyedül a víz hiányzik a képletből, merthogy az felszáradt sajna. Unalmas is lenne, ha csak egy átlagos kalózt kapnánk, aki a nagy vizeken hajózik... nekünk egy igazi Borderlands-es defektes kalóz kell, pont mint Scarlett kisasszony, és tessék, meg is kapjuk.

Vadászhatunk tehát elrejtett kalóz kincsek után, részesei lehetünk egy új lüke kalóz legendának. Az első screenshoton Csillagok háborújából importált sikló-hajókat fedezhetünk fel, ötletesnek ötletesek, az már biztos.

Emellett persze jönnek a már említett új fegyverek, bossok, raider és az új ritkasági szint is. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward