Hitelesítésen járt a Black Shark 4 gamer mobil

Hitelesítésen járt a Black Shark 4 gamer mobil

A Xiaomi égisze alá tartozó Black Shark márka az elmúlt években kitartóan fejlesztette a játékosok számára tervezett mobilokat. És most arról számolhatunk be, hogy a Black Shark 4 a napokban átesett a TENAA vizsgálatain, megkapta a szükséges hitelesítéseket, és annak rendje módja szerint egy adag információ is kiszivárgott a termékkel kapcsolatosan.

A következő generáció Black Shark készüléket a kínai hírközlési hatóság SHARK KSR-A0 azonosítóval említi (a KSR a Kaiser kódnévből eredeztethető), és bár a négyes számot sok távol-keleti gyártó előszeretettel kerüli, itt az eddigi információk szerint nem babonások az emberek, ugyanis Black Shark 4 néven debütálhat majd az okostlefon. A TENAA szakemberei mindent rendben találtak a vizsgálatok során, és így megkapta a szükséges hitelesítéseket a szerkezet.

Galéria megnyitása

Képeket is kaptunk a készülékről, persze ezek nem túl jó minőségűek. Azt viszont lehet látni, hogy az előlapon a kamera már egy apró lyukban foglal majd helyet. Ez nagy változás itt, mert az eddigi Black Shark modelleknél nem volt semmilyen bevágás, hanem egy nagyon vékony káván helyezkedett el a kamera – és minden egyéb szenzor.

A Black Shark 4 az eddigi információk szerint egy 6,67 hüvelykes megjelenítővel fog színre lépni, ami AMOLED technológiás alappal rendelkezik. A képernyő 120 Hz-es üzemre lesz képes jelen állás szerint, és a felbontása pedig Full HD+ lehet. Ezen a téren a konstrukció eléggé hasonlíthat majd a Black Shark 3S-hez, viszont lesz olyan terület, ahol természetesen magasabbra kerül a léc.

A termék a Snapdragon 888 mobilplatformot fogja majd munkára a Snapdragon Elite Gaming szolgáltatást támogatva. Korábban a Black Shark arról beszélt, hogy az általa készített mobil még a csúcsgépek között is különösen gyors lesz, ugyanis több mint 788 ezer pontot fog elérni az AnTuTu keretében, ami eddig egyetlen Snapdragon 888-cal szerelt eszköznek sem sikerült. A rendszer számára minimum 8 GB-nyi memória lesz biztosított, de több konfiguráció is készülhet majd a szerkezetből.

Az Android 11 operációs rendszert vonultatja majd fel a készülék, és biztosak lehetünk abban, hogy a grafikus felhasználói felület számos olyan fejlesztést vonultat majd fel, ami a játékosok életét próbálja majd könnyebbé tenni. Az is kiderült a TENAA révén, hogy a készülék 163,83 x 76,35 x 10,3 milliméteres idomokkal rendelkezik majd, szóval eléggé vaskosnak ígérkezik.

Az okostelefonról pedig már korábban kiderült, hogy egy olyan kétcellás akkumulátort foglal majd magában, amit elképesztően gyorsan lehet majd tölteni. 120 wattos töltési teljesítménnyel lehet itt számolni, melynek köszönhetően állítólag negyedóra körül fog alakulni a teljes folyamat hossza. Ezt elvileg úgy éri majd el, hogy kiemelkedően jó lesz a hatékonysága is a művelet során. Tehát tényleg pillanatok alatt lehet majd annyi energiát belepumpálni a telepbe, amivel órákon keresztül használható lesz.

A Black Shark 4 a legutóbbi információk szerint valószínűleg február legvégén vagy március elején futhat majd be. És minden bizonnyal az ASUS ROG Phone 5-öt tekinti majd a legnagyobb riválisának, ami ellen elsősorban az ár-érték arányával próbál majd brillírozni, de előre láthatólag a legkeményebb ellenfele a Red Magic következő kiadása lehet majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap