Hibrid folyadékhűtő szettek GeForce RTX-ekhez

Az új szettek a GPU-t folyadékkal, a VRM-et és a VRAM-ot pedig 120 milliméteres ventilátorral hűtik.

Hibrid folyadékhűtő szettek GeForce RTX-ekhez

Az EVGA egy kompakt folyadékhűtő szettel siet mindazok segítségére, akik le szeretnék cserélni GeForce RTX sorozatú videokártyájuk levegő alapú hűtőjét egy folyadék alapú megoldásra. Számukra jó választás lehet az EVGA újdonsága, amely nagyrészt az Nvidia referencia nyomtatott áramköri lapja köré épülő termékeket támogatja, de néhány egyedi felépítésű EVGA videokártyához is passzol.

Mivel kompakt szettről van szó, egy összeszerelt, hűtőközeggel feltöltött, minden szükséges komponenst tartalmazó termék lapul a dobozban, ami nem igényel feltöltést és karbantartást sem. A szett alapját egy folyadékhűtő blokk adja, amely mellé egy ventilátoros takarólemez is jár, hogy a GPU mellett a VRAM és a VRM is megfelelő hűtésben részesüljön. A folyadékhűtő rendszer egy 120 milliméteres hőleadó radiátort használ, amelyre egy PWM támogatással rendelkező 120 milliméteres ventilátor került, csak úgy, ahogy a VRAM és a VRM hűtését végző keretre.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Mindkét FDB (Fluid-Dynamic Bearing) csapágyazással működő légkeverő fordulatszáma állítható az EVGA Precision X1 szoftveren keresztül, de ha nem vagyunk megelégedve a két légkeverővel, akár le is cserélhetjük őket. Extra, hogy a VRAM és a VRM hűtéséről gondoskodó keret még RGB LED alapú világítást is kapott, így a színes fényárról ezt a hűtőt választva sem kell lemondani.

A hibrid csomagok közül a 400-HC-1184-B1 jelölésű változat a GeForce RTX 2080 és 2070 XC, XC2 és Founders Edition modellekhez készült, míg a 400-HC-1384-B1 csomagot a GeForce RTX 2080 Ti XC, XC2 és Founders Edition modellekhez használhatjuk. Ez a két szett 169,99 dollárba kerül. Az említett két szetten felül egy-egy különleges szett is érkezik, amelyek az EVGA GeForce RTX 2070/2080 FTW3-as, illetve az RTX 2080 Ti FTW3-as modellekhez passzolnak, ezek viszont már 179,99 dolláros áron kerülnek forgalomba. Mindegyikre egy év jótállást vállal a gyártó, a teljes kínálat itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap