Hibrid Blu-ray/HD DVD-s PC a Shuttle-től

Szokatlan lépésre szánta el magát a Shuttle: egy olyan kis formátumú PC-t dobott piacra, ami egyszerre szolgálja ki a Blu-ray és a mára már elavulttá vált HD DVD-k felhasználóit is. Ezzel párhuzamosan természetesen árulnak csak Blu-ray-es gépeket is, azonban az XPC G5 6801M Vista névre hallgató új kombójuk bizonyára igen kedvező fogadtatásra talál majd mindazoknál, akik annak idején jelentékenyebb HD DVD "raktárat" szedtek össze maguknak.

Hibrid Blu-ray/HD DVD-s PC a Shuttle-től

Szokatlan lépésre szánta el magát a Shuttle: egy olyan kis formátumú PC-t dobott piacra, ami egyszerre szolgálja ki a Blu-ray és a mára már elavulttá vált HD DVD-k felhasználóit is. Ezzel párhuzamosan természetesen árulnak csak Blu-ray-es gépeket is, azonban az XPC G5 6801M Vista névre hallgató új kombójuk bizonyára igen kedvező fogadtatásra talál majd mindazoknál, akik annak idején jelentősebb HD DVD "raktárat" szedtek össze maguknak.

A rendszer természetesen minden további nélkül képes 1080p-s felbontású lejátszásra - amely teljesítményben jelentős részt vállal egy Radeon HD 3450-es is, ami hathatósan tehermentesíti a CPU-t, és ráadásul - egy mellékelt adapternek útján - DVI-ben és HDMI-ben is egyaránt képes kivezetni a látványvilágot.

A legújabb SFF-rendszerektől eltérően a Shuttle ezen új darabja AMD platformon alapul, a teljesítménye pedig gyakorlatilag bárhova belőhető egy alap 2,2 GHz-es Athlon 64 X2-től egészen a legújabb, 3 GHz-es példányig. Tartalmaz továbbá a rendszer egy kettős DVB-T tunert is, 320 GB-nyi merevlemez-kapacitást és 2 GB memóriát is.

Ezt a konfigurációt nevezhetjük a kiindulópontnak - ezt potom €1.091-ért meg is kapjuk. Ha azonban úgy véljük, hogy HD DVD-re nincs szükségünk, ez az ár még lejjebb mehet - vagy éppen följebb is, ha a leggyorsabb CPU-t szeretnénk bele, és/vagy 1 TB tárhelyet, 4 GB memóriát, plusz hibrid analóg/digitális TV tuningot is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward