Heti Epic Games ingyenességek és az első Witcher

Heti Epic Games ingyenességek és az első Witcher

Az eheti Epic Games ingyen játék adag nem a hardcore réteget fogja kiszolgálni, de ez megint nem jelenti azt, hogy a most következő címek ne nyújtanának egyedi élményt számunkra.

Nagyon sokszor halljuk azt a mantrát, hogy régen a játékoknak még volt lelke, a fejlesztők szívvel és lélekkel készítették el saját címeiket, de a gonosz multik mindent tönkretettek és még a start gombot is mikrotranzakciók mögé bújtatták. Sokan az indie címekben látják a lehetőséget.

A 3 out of 10 egy interaktív szitkom, amiben a világ legrosszabb játékfejlesztő stúdiójának a napjait élhetjük át és megismerhetjük azt a világot, ami az igazán szörnyű játékokért felel. Az 5 epizódos kaland hetente fog érkezni ingyen, de mindig érdemes lesz ezeket időben begyűjteni. Ha valaki tehát a játékfejlesztés mögött lévő emberekre kíváncsi, arra, hogy miért lesznek a játékok vállalhatatlanul rosszak, akkor ez egy remek élmény lesz számára.

A Wilmot’s Warehouse egy puzzle játék, ahol a célunk az lesz, hogy a raktárunknak a lehető legoptimálisabb működést biztosítani tudjuk. Ha pedig mindent elrendeztünk, akkor érdemes is emlékeznünk arra, mit hova pakoltunk, hiszen, ha jönnek a vevők, akkor gyorsan le kell kapkodni a cuccokat a polcokról.

A Witcher 1. része pedig pár órán keresztül ingyenes GoG.com-on. Ha még nincs meg, ne maradj le róla, főleg annak fényében, hogy magyar szinkronnal is elérhető.

Végezetül pedig a PS4 és PC platfromon a Street Fighter V Championship Edition még pár napig ingyenesen játszható, de ezt sajnos nem tudjuk majd megtartani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap