Headset és fitneszkarperec egy testben

Headset és fitneszkarperec egy testben

A Huawei a napokban olyan szabadalmakat jegyeztetett be, amelyekben sztereó fülhallgatót és headsetet „ötvözött” egy teljes értékű okosórával. Ez mindenképpen újdonság lenne, olyan termékek viszont már régóta vannak a vállalatnál, amiknél a viselhető kiegészítő és a headset valóban egyetlen testbe van építve, ezek a TalkBand termékcsalád tagjai. És hamarosan új modellel bővülhet a széria.

Az első TalkBandet még 2014-ben mutatta be a Huawei, majd befutott a TalkBand B2 és a TalkBand B3 is megjelent 2016-ban. 2017 viszont új generációs TalkBand nélkül telt el, de a jelek szerint a Huawei nem temette el a terméket, sőt mi több, hamarosan jöhet a friss eszköz, immáron TalkBand B5 néven, kihagyva a TalkBand B4 jelölést.

Galéria megnyitása

A TalkBand B5-ről semmilyen információval nem rendelkezünk egyelőre, viszont a hivatalos sajtóképe már napvilágot látott az eszköznek. Evan Blass hozta nyilvánosságra a különleges viselhető kiegészítőt ábrázoló renderképet az @evleaks Twitter csatornán, de semmilyen megjegyzést nem fűzött hozzá, csak a termék nevét tüntette fel alatta.

A különleges szerkezet legfőbb jellegzetessége az elődökhöz hasonlóan az lesz, hogy bár egy mezei fitneszkarkötőnek néz ki, valójában képes ellátni a Bluetooth-os headset feladatát. A felvételen jól látszik, hogy a TalkBand B5 oldalán ott van a gomb, aminek a megnyomását követően azonnal ki lehet venni a csuklópántból a készüléket, és be lehet tenni a fülbe egy bejövő hívás fogadásához – vagy éppen beszélgetés kezdeményezéséhez. Önálló üzemre valószínűleg nem képes, a hozzá kapcsolódó mobilon keresztül bonyolítja majd a hívásokat és a mérési adatokat is az okostelefonnal szinkronizálhatja. Az újdonság megjelenítője vélhetően OLED technológiás, így alacsony fogyasztás mellett fog üzemelni, és látható, hogy színek megjelenítése sem okoz neki gondot. Legalább kettő kivitelben, aranyban és szürkében biztosan megvásárolható majd a TalkBand B5, és az is borítékolható, hogy bőr, valamint fém szíjjal is a boltokba kerül. Az érkető TalkBand dizájnja a TalkBand B3-nál megismert vonalvezetést finomítja tovább.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward