Headlander - bemutatkozik a Double Fine új játéka

Nagyon viccesnek tűnik a Headlander, amiben mi irányítjuk az emberiségből megmaradt utolsó...nos...fejet.

Headlander - bemutatkozik a Double Fine új játéka

A Double Fine bejelentette, hogy az Adult Swim Games kiadóval közösen egy új játékot készítenek már egy ideje. Ez egy 2D-s oldalra scrollozós sci-fi kalandjáték lesz, a neve pedig Headlander. Az egészen fantasztikusnak tűnő művészi színvonal mellett egy vicces történetre számíthatunk.

A '70-es évek retro-futurisztikus utópiájában járunk, a fő karakterünk pedig egy emberi fej. Sőt, az utolsó emberi fej a világon. Amennyire emlékszik, sosem volt teste, egyébként pedig egy szkafanderben tartózkodik, így például beszélni sem tud - hiszen nincsen tüdeje. Micsoda szerencse, hogy a nyakunk tulajdonképpen egy jetpackként funkcionál, amivel rá tudunk repülni dolgokra, és el tudjuk foglalni a testüket - például a robotokból álló lakosságét. Az egyes testek más és más támadási és védekezési képességekkel rendelkeznek, így alaposan meg kell választanunk, hogy kit foglaljunk el a továbbjutás érdekében.

Azonben a Headlanderben a harc csak másodhegedűs, a hangsúly a felfedezésén és a puzzle-ök megoldásán lesz, meg persze a poénokon. Az amnéziás főszereplő célja, hogy megtudja, mi történet az eredeti testével, de ami a legfontosabb: hogyan került ide, és mi lett az emberiség sorsa?

A Headlander valamikor 2016-ban jelenik meg PC-re és konzolokra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward