HD DVD és Blu-ray-olvasós HTPC Core i7-tel

A Kinetic legújabb HTPC-je megbírkózik a Blu-ray és HD DVD formátumokkal és 802.11n-es WiFi kapcsolattal is rendelkezik.

HD DVD és Blu-ray-olvasós HTPC Core i7-tel

A Kinetic legújabb HTPC-je megbírkózik a Blu-ray és HD-DVD formátumokkal és 802.11n-es WiFi kapcsolattal is rendelkezik.

A Kinetic HD:Hub elnevezésű otthoni házimozi PC-jéről sok mindent elmondhatunk, csak azt nem hogy gyenge konfigurációval rendelkezik. A gépbe ugyanis az Intel Core i7-es processzorcsalád egy tagját rakják, így a gyártó állítása szerint "biztosítva van a HD-szórakozás". A másik erőssége a HTPC-nek az optikai meghajtója, ugyanis a gép támogatja az újgenerációs optikai formátumokat, a Blu-ray-t és a megszűnőben lévő HD DVD-t. Természetesen ha van rá igényünk - és plusz pénzünk, akkor még Blu-ray írót is építenek bele. Memóriából igény szerint maximálisan 16 GB 1066 MHz-es DDR3-eset tartalmazhat, tárolóhelyből pedig maximum 6 TB-nyi SATA II merevlemezt építenek bele. A videókártyáról csak annyit lehet megtudni, hogy egy dedikált, ATI kártyáról van szó. Természetesen ilyen konfigurációhoz megfelelő hangkártya dukál, ami jelen esetben a Creative X-Fi Titanium-ot jelenti.

A gépbe összesen négy darab TV tunert rakhatunk, és támogatja a 802.11a/b/g/n WiFi-szabványokat is a kényelmesebb adatátvitel érdekében. Operációs rendszerként a Windows Vista Home Premium szolgál benne, így egy teljes értékű gépként is használhatjuk a kicsikét. Böngészhetünk a neten, leveleket írhatunk, vagy a Windows Media Player és a Windows Media Center segítségével maximálisan kihasználhatjuk a gép multimédiás képességeit. Sajnos árról és megjelenési időpontról nincs információnk, mert eléggé hiányos a gyártó weblapja. A konfigurációból ítélve drága lesz, és hogy megéri e, az már most is kérdéses, nem tudjuk mihez kellhet ennyi erő egy HTPC-ben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward