Half-Life 3 bejelentésre készülhetünk a GDC-n?

Valószínűleg nem, de ha a Half-Life 3-mal kapcsolatos összeesküvésről van szó, az internet fantáziája kimeríthetetlen.

Half-Life 3 bejelentésre készülhetünk a GDC-n?

Holnap kezdődik a Game Developers Conference 2015, és ahogy arról már korábban írtunk, a Valve munkatársai nagy számban képviseltetik magukat az eseményen. A stúdió számos előadást tart, vagy előadásban vesz részt, leginkább a virtuális valósággal kapcsolatban, de persze más témákban is.

A rajongók azonban egy különös dologra lettek figyelmesek. A Valve első előadása március 3-án délután 3-kor esedékes. Azaz a 3. hónap 3. napján 3 órakor. Az internet népe azt mondja, túl sok ez a 3-as egymás után ahhoz, hogy véletlen legyen, úgyhogy egyértelmű: jön a Half-Life 3!

Igaz, a Valve előadása Programmers: Physics Optimization Strategies néven fut, tehát nem igazán várható egy mezei játékbejelentés ez alatt, de mivel a Half-Life 2 erősen épített a fizikára, elképzelhető, hogy legalább mutatnak valami apróságot.

Persze az internet népének nem kell sok bizonyíték ahhoz, hogy folyamatos összeesküvéseket lásson a Half-Life 3-mal kapcsolatban. A Valve és a HTC által közösen bejelentett VR headset, a HTC Vive első betűje "H", sokan már ebben is a Half-Life 3-at látták.

Akárhogy is, a Valve korábban többször is kijelentette, hogy nem áll szándékában hagyományos single player játékokat készíteni, a jövőt az ingyenes vagy olcsó, folyamatosan fejlődő multiplayer címekben látják, ahol a pénz leginkább a játékosok által készített kiegészítőkből jön - lásd Dota 2.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward