Gyorsultak és híztak a Kingston Canvas Select SD kártyái

A Canvas Select Plus sorozat tagjai Application Class A1 minősítéssel is rendelkeznek.

Gyorsultak és híztak a Kingston Canvas Select SD kártyái

Kingston új memóriakártyákkal bővítette kínálatát, amelyek a Canvas Select Plus sorozatot erősítik. A Canvas Select családhoz képest mind adatátviteli sebesség, mind pedig adattároló kapacitás terén előrelépések történtek, hiszen az új modellek gyorsabbak és több adatot tudnak tárolni. Sebesség terén a 32 és 64 GB-os példányoknál 100 MB/s-os olvasási tempóra számíthatunk, az viszont nem derült ki, hogy írás terén mire képesek a termékek. A 128 GB-os, 256 GB-os és 512 GB-os változatoknál a 100 MB/s-os olvasási sebesség mellé 85 MB/s-os írási tempó jár. Az újdonságok UHS-I sebességosztályba tartoznak, SD és microSD formátumban egyaránt elérhetőek lesznek.

Galéria megnyitása

Az összes új memóriakártya rendelkezik Application Class A1 besorolással, vagyis az androidos eszközök akár alkalmazásokat is futtathatnak róluk, hiszen véletlenszerű olvasási és írási teljesítményük erre lehetőséget ad. Utóbbi azt jelenti, hogy 4K-s véletlenszerű olvasási és írási feladat alkalmával legalább 1500 IOPS-os olvasási-, illetve legalább 500 IOPS-os írási teljesítmény elérésére képesek, a minimális folyamatos írási sebességük pedig 10 MB/s. A 32 GB-os változat FAT32, míg a többi modell exFAT fájlrendszerrel formázva érkezik.

Az új memóriakártyák persze fényképezőgépekhez is tökéletesen alkalmasak, akár még 4K-s videók felvételére is. Az újdonságok élettartam-garanciával kerülnek az üzletek polcaira. Az egyelőre nem derült ki, hogy az egyes kártyák pontosan mennyibe kerülhetnek, de erre napokon belül választ kaphatunk, hiszen rövidesen megjelennek kereskedelmi forgalomban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap