Get Even: újabb next-gen shooter

A Get Even is megkísérli elmosni a single és a multiplayer határait...

Get Even: újabb next-gen shooter

A Painkiller és a Deadfall Adventures fejlesztői, vagyis a Farm 51 egy FPS játékkal készülnek az új generációra, ez a Get Even. A lengyel stúdió valamikor 2015-re tervezi a játék megjelentetését PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

A játék az új trendekhez igazodva megkísérli elmosni a single és a multiplayer közötti határokat, de ott van az ambícióik között a fotórealisztikus grafika is, melynek elképzeléséhez az alanti trailer segít minket hozzá. A single és multi keveredése pedig úgy fog kinézni, hogy elindulhattok egyedül vagy ismerőseitekkel küldetéseket végrehajtani, ám azt soha nem tudhatjátok az ellenfeleiteket a gép vagy más játékosok irányítják majd.

A realisztikus hatást a környezetek beszkennelésével érték el...

Az sztori két egymást keresztező narratív szálból áll majd össze, az általatok követett út határozza majd meg a hősötök személyiségét a történet előrehaladtával. Vannak thriller és horror elemek is, a játékmenetnek pedig fontos eleme lesz a felfedezés.

A Get Even használ fedezékeket, így tudtok majd biztonságosnak tűnő helyekről kilövöldözni. A fegyvereiteket összeköthetitek majd a játékbeli okostelefonotokkal, így a mobilotokon nézhetitek, hogy hova lőtök ki a falak mögül...

A független fejlesztőcsapatnak nem célja, hogy a legnagyobbakkal versenyezzenek, de hiszik, hogy nagyon sok terük van így is a kreativitásuk kiaknázására az FPS műfajon belül. A Get Even inkább azoknak szól majd, akik többet vagy mást akarnak, mint amit a szokásos háborús shooterek nyújtanak.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward