Genius Gila: 12 gombos profi gamer egérrel támad a gyártó

A Genius nagyon régóta jelen van a perifériák piacán, de a prémium vonalra nem tudott igazán betörni. Erre tesz egy kísérletet a Gilával.

Genius Gila: 12 gombos profi gamer egérrel támad a gyártó

A nagyon régóta ismert és hazánkban is széles portfólióval jelen lévő Genius a mai napon lerántotta a leplet legújabb csodafegyveréről, mellyel a játékos felhasználók szívébe igyekszik beférkőzni. A Gila egy professzionális, felsőkategóriába szánt gamer egér, amely a 2013 CES Innovációs Díj kitüntetettje az Északi-amerikai piacon.

Amellett, hogy nagyon nagy pontosságot és kényelmes használatot kínál, a Genius GX Gaming Series Gila egy nagyon aprólékosan, szinte a végletekig paraméterezhető és konfigurálható rágcsáló. 12 darab gombjával a Gila minden aspektusból a játékosok igényei szerint lett kialakítva: "on-the-fly" (menet közbeni) DPI állítás, változtatható súly, LED megvilágítás pulzálással és változtatható színnel, és természetesen a makrók programozhatósága sem maradt le a személyre szabott játékstílusok megalkotásához.

Pontos vezérlés Sniper móddal és On-The-Fly változtatható DPI-vel: 200-tól 8200-ig

A Gila Sniper módja azokban a szituációkban fog "életet menteni" (egy COD-ban inkább kioltani), ahol szinte pixelnyi pontosságú műveletekre van szükség, ilyen például, ha egy mesterlövész puskával egy ellenséges erőt kell eliminálunk a távolban. Ha valamelyik gombra beprogramozzuk a "Sniper Mode"-ot, és ezt nyomva tartjuk, az egér sebessége az előre meghatározott DPI szintre fog csökkeni, ami biztosítja a pontosabb célzást.

 

A játékosok öt darab különféle, korábban definiált DPI szintet váltogathatnak direkt módon, kezdve a pontossághoz szükséges 200 DPI-től a villámgyors mozdulatokra módot adó 8200 DPI-s értékig. Az 1 ms-os válaszidő a gyors interakció záloga, hogy minden eseményt időben le tudjunk reagálni játék közben.

Változtatható tömeg súlyok segítségével

A Gila tömege kedvünk és igényeink szerint változtatható. Maximum hat darab, egyenként 4,5 grammos súly helyezhető el az eszköz hátsó felében, az egér alján lévő kis ajtót felnyitva. A módszer hatékony és gyors, ahogyan egy ilyen kategóriájú termék esetében illik.

[bold]

LED-es testreszabhatósági képességek[/bold]

A Gila három területen rendelkezik LED megvilágítással, melyeknek színe, fényerőssége és pulzálása külön-külön állítható igényeink szerint. A színek tárháza szinte végtelen, 16 millió változat közül válogathatunk.

Makrók és gombok programozása

A 12 darab gomb természetesen egyenként programozható arra, amire csak szeretnénk. A Scorpion UI grafikus felület segítségével lehetőségünk van akár 72 darab különféle makró felprogramozására, melyet aztán az alaplapra integrált memóriába menthetünk, így mindig velünk lesz. A Gila processzora képes gátat szabni a makró-blokknak, azaz a makróhasználat szünetmentes lesz.

 

Komfortos külső és csatlakoztathatóság

A Genius Gila nem csak személyre szabható vezérlést és egyedi stílust, hanem gördülékeny és megbízható kapcsolatot is kínál komfortos külsővel megspékelve. A csúszásmentes gumibevonat akkor is biztosítja a stabil fogást, ha hirtelen mozdulatokat teszünk egymást követően, az 1,8 méteres, masszív fonással szigetelt kábel és a korrodálást gátló arany-bevonatú USB csatlakozó pedig garantálja a megbízható kapcsolatot hosszú távon is.

Elérhetőség

A GX Gaming Series Gila az Egyesült Államokban és Kanadában már elérhető 99 dolláros ajánlott fogyasztói áron, mely átszámolva körülbelül nettó 22 000 Ft-ot jelent a mostani árfolyammal. Ez bizony nem filléres tétel, a Gilának csak akkor van esélye, ha mindent amit ígér, hibátlanul tudja, és minőségben is fel tud nőni a nagyok mellé. A hazai megjelenésről egyelőre nincs információ.

[bold]

Főbb termékjellemzők összefoglalva[/bold]:

[list type="unordered"]

[*]12 gombos felsőkategóriás játékos egér

[*]Ötös léptékekben állítható DPI értékek

[*]Egymástól függetlenül állítható LED háttérvilágítás három területen (16 millió szín)

[*]Változtatható mennyiségű fém súlyozás: 4,5 g × hat darab, szállítódobozzal együtt

[*]Kapacitás 72 darab makróhoz

[*]Fedélzeti memória és processzor a makró-blokk kiküszöbölésére

[*]1 ms-os, nagyon gyors válaszidő

[*]Komfortos gumi felületek és markolat, kényelmes és csúszásmentes, biztos fogással

[*]Ajánlott végfelhasználói ár: 99 amerikai dollár

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward