Genius DX-ECO ‒ megjelent a környezetbarát egér

A Genius fejlesztésében megérkezett a világ első elem, illetve akkumulátor nélküli wireless egere. 

Genius DX-ECO ‒ megjelent a környezetbarát egér

A Genius fejlesztésében megérkezett a világ első elem, illetve akkumulátor nélküli wireless egere. A DX-ECO BlueEye Mouse az ígéretek szerint három perc alatt feltölthető egy egész napos használatra. Energiáját a beépített arany kondenzátor szolgáltatja, amely százezerszer újratölthető a mellékelt mikroUSB-kábel segítségével, így nem termel veszélyes hulladékot elemek vagy elhasznált akkuk formájában, valamint nem is kell ezekre költeni.

A BlueEye optikai szenzor zavartalan irányítást tesz lehetővé gyakorlatilag bármilyen felületen az üvegasztaltól kezdve egészen a vastag szőnyegekig vagy éppen a kanapé karfájáig. A 2,4 GHz-es aprócska USB (piko)adóvevő 15 méteres távolságig zavartalan kommunikációt biztosít, és szállításnál az egér belsejében tárolható, így nem veszíthetjük el.

Az egér négy irányú görgetést tesz lehetővé, egy nyomógomb segítségével válthatunk a 800 és 1600 dpi-s üzemmód között, és van rajta következő, illetve előző oldalra ugrató gomb is a könnyebb navigáció érdekében. Kialakítása ergonomikus, a stabilabb fogást a hüvelykujj alatti gumiborítás biztosítja.

A környezettudatos egérhez 40 dollárért juthatunk hozzá.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward