GeForce GTS 450: kiszivárgó hivatalos dokumentumok

Az Nvidia GeForce GTS 450-es videokártyája most már napokon belül bemutatkozik a nagyközönség előtt, így már nem kell sokat várniuk azoknak, akik mindenképpen ilyen videokártyára szeretnének szert tenni. A korábbi hírek már rávilágítottak a friss jövevény legfontosabb tulajdonságaira, de most az IT168 jóvoltából megtekinthetjük a termék hivatalos specifikációit is, ugyanis kiszivárgott az újságírók számára készített prezentáció néhány képkockája.

GeForce GTS 450: kiszivárgó hivatalos dokumentumok

Az Nvidia GeForce GTS 450-es videokártyája jövő héten bemutatkozik a nagyközönség előtt, így már nem kell sokat várniuk azoknak, akik mindenképpen ilyen videokártyára szeretnének szert tenni. A korábbi hírek már rávilágítottak a friss jövevény legfontosabb tulajdonságaira, de most az IT168 jóvoltából megtekinthetjük a termék hivatalos specifikációit is, ugyanis kiszivárgott az újságírók számára készített prezentáció néhány képkockája.

Ahogy azt már eddig is tudhattuk, a GTS 450-es modell GPU-ja 192 CUDA magot tartalmaz, fedélzeti memóriából pedig 1 GB-nyi GDDR5-ös chip lesz jelen az újdonságon. A 128-bites memória interfésszel érkező videokártya GPU-ja 783 MHz-en, a CUDA magok 1566 MHz-en, míg a memória chipek 900 MHz-es valós, azaz 3600 MHz-es effektív órajelen fognak üzemelni. A képkockák alapján úgy tűnik, hogy a termék a GeForce GTX 460-as hűtőjéhez hasonló megoldást hordoz magán. A GPU belsejében 32 darab textúrázó egység (TMU) kap helyet, a renderelő egységek (ROP) száma pedig 16 lesz. A kártya stabil működéséhez hattűs PCI Express tápcsatlakozó alkalmazására is szükség lesz. A GTS 450 106W-os TDP-vel érkezik, ami nagyjából kétharmada a GTX 460 TDP értékének és körülbelül ugyanannyi, mint amennyit egy HD5770-es kér enni ha le van terhelve.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward