Gears of War: Judgement: rejtett Warzone játékmód

Nem elrejtett fizetős DLC a diszken a Warzone, csupán maradék kódról van szó.

Gears of War: Judgement: rejtett Warzone játékmód

Szemfüles játékosok megtalálták a Warzone játékmód játszható verzióját a Gears of War diszken. A Warzone a Gears of War 1, 2 és 3 egyik játszható multiplayer módja volt, de a Judgementből kihagyták

A játékmód a Judgementben egyszerű billentyűkombinációkkal csalható elő, melyeket az egyik menüképernyőn kell beírni. A játék indítását követően Private Match-et kell kiválasztani, és a Team Death Match fölé menni, ezután megnyomni az A-t. A következő promptnál az A és B gombokat kell egyszerre megnyomni. Amikor megkérdezi, hogy folytatni akarjuk-e, megint A-t kell nyomni.

A játékosok, akik a "rejtett" módot felfedezték arra gyanakodtak, hogy egy fizetős DLC-ről van szó, amit elrejtettek, de a valóság sokkal prózaibb. A Microsoft elmondta, hogy egyszerűen otthagyott kódmaradékokról van szó, melyek a Gears of War 3-ból származnak. Egyelőre nincsenek terveik a Warzone mód kiadására, sem fizetős, sem ingyenes formában, de hamarosan megjelenik az Execution, amely nagyon hasonló hozzá. Ez a játékmód április 2-án lesz elérhető, ingyenes frissítés formájában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward