GDC: videók, második felvonás

Brink, Puzzle Quest 2, Sam and Max, Split/Second

GDC: videók, második felvonás

Brink (PC, PS3, Xbox 360)

A Brink a Bethesda belépője a Shooterek világába, és most kaptunk egy mozis trailert az év végén érkező játékhoz (ha csak addig el nem csúsztatják). A videó egy érdekes módját mutatja a populáció csökkentésnek, a végére tiszta hegylakó érzése lesz az embernek. Mivel a videóból nem derül ki, az alaptörténet röviden az, hogy két frakció, a Resistance (ellenállás) és Security (biztonság) a külső kerületeiben egy utópisztikus városnak, amit Ark-nak neveznek. Ezt a Földet elárasztó víz veszi körül és azért készítették, hogy 5000 embert ellásson megújuló energiával és mindenféle környezetszennyezés nélkül. Csakhogy már 50 ezren lakják, amit nem bír ki a város és ez egy polgárháborúhoz vezetett.

Puzzle Quest 2 (DS, PS3, PSP, Xbox 360. PC még nincs megerősítve)

A kissé félresikerült Galactrix után az Infinite Interactive visszatér a gyökerekhez és folytatja a nagysikerű Puzzle Questet. Hála égnek, hogy nem az űrhajós változata kapott folytatást. Aki szerette az egyet és vágyik már egy hasonlóan addiktív játékra az vessen egy pillantást a videóra.

Sam and Max (PC, Mac, PS3)

Április 15-én új évadot kap a nagysikerű kalandjáték sorozat. Az új rész címe The Devil’s Playhouse lesz, és úgy gondolom a videó mindent elmond róla amit tudni kell:

Split/Second (PC, PS3, Xbox 360)

Sok újdonság nincs a májusban érkező játék trailerében, de mivel már nagyon várjuk az autós játékok vérfrissítéseként hírdetett Split/Second-ot, ezért úgy gondoltuk, mindenképp helye van itt.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward