GDC: videók, első felvonás

CryEngine 3 bemutató, mert az jó nekünk, GT5 éjszakai száguldás, DAO: Awakening trailerek Clash of Heroes

GDC: videók, első felvonás

CryEngine 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Bár nem nagyon szoktunk kamerás felvételeket belinkelni, most mégis kivételt kell tegyünk, mert a CryEngine 3 büntet, és nem csak PC-n, konzolon is! Lehet, hogy a Crysis 2 erődemonstrációja után megtörik az Unreal Engine 3 uralma és a multiplatform fejlesztők inkább CryEngine-be fektetnek? Az eddigiek alapján jó lenne. A GT egy öt videóra lebontott bemutatót is készített a programozókkal, ahol például megnézhetjük, amint négy monitoron dübörög az új fejlesztőkörnyezet, kettő PC-re kötve, 1-1 pedig Boxra és PS3-ra, így látható, hogy az elkészített terület milyen jól néz ki különböző platformokon. A demókért katt ide, a motor bemutatója pedig itt lent látható:

Gran Turismo 5 (PS3)

Az új trailer főleg azokat foghatja meg, akik már beleuntak abba, hogy például a Forza 3-ban állandóan süt a nap, kék az ég és talán még a madarak is csiripelnek, csak épp az autóktól ezt senki sem hallja. A GT5 videóban már éjszakai jeleneteket is láthatunk, ami nem kicsit megdobja a hangulatot. A bemutató a God of War III lemezén tűnt fel először, aztán mivel megjelenés előtt kikerült szinte mindenhova, a Sony is kirakta a

PlayStation blogra

, ahol még sok újdonságot ígérnek a következő hónapokban. Ki tudja, talán még némi időjárás változás is beköszön.

Dragon Age : Origins – Awakening (PC, PS3, Xbox 360)

A BioWare imádja trailerekkel elárasztani a rajongókat, úgyhogy aki tűkön ül a jövő heti megjelenés miatt az még csillapíthatja az elvonási tüneteit az alábbi Spirit of Justice és Architect trailerrel.

Might and Magic: Clash of Heroes (DS, PSN, XBLA)

A fejlesztő nyár végére ígéri, hogy a DS-en már nagy sikereket arató játék megérkezik PS-re és Xbox-ra is, felújított grafikával (mindent újrarajzoltak). Lesznek új tárgyak is, a régieket pedig egy kicsit megváltoztatják, hogy multiplayerben nagyobb legyen az egyensúly.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward