Gamer egerek és egérpadok a Zalmantól

A Zalman több új egeret, illetve egérpadot is bemutatott, amelyeknek leginkább a játékosok fognak örülni, hiszen az újdonságok kifejezetten őket veszik célba.

Gamer egerek és egérpadok a Zalmantól

A friss gamer egerek között a ZM-GM1-es zászlóshajó mellett a ZM-400, illetve a jobb- és balkezesek számára egyaránt használható ZM-250 is jelen van, egérpadokból pedig ZM-MP sorozatú példányok érkeztek.

ZM-GM1
ZM-GM1

Kezdjük a sort a legkomolyabb gamer egérrel, a ZM-GM1-es modellel. Ez a példány első ránézésre kétkezes felépítésű, azaz jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható egérnek tűnik, ám a látszat csal: a termék jobbkezeseknek készült. A 125 x 84 x 38 milliméteres mérettel érkező újdonság 85 grammot nyom a mérlegen. A ZM-GM1 vonzó dizájnnal érkezik, amely fekete és ezüst színt egyaránt felvonultat, a figyelemfelkeltő megjelenésről pedig kék LED-es világítás gondoskodik. Az öt gombbal, plusz két dpi módosító gombbal felszerelt gamer rágcsáló egy Avago 9500-as lézeres szenzort alkalmaz. A szóban forgó szenzor 6000 dpi-s maximális felbontást kínál, feldolgozási sebessége pedig 12000 FPS.

ZM-M400
ZM-M400

A ZM-M400-as egér esetében már a dizájnon is látszik, hogy ez a modell egyértelműen a jobbkezes gamereket veszi célba. A 112 x 82 x 40 milliméteres méretű újdonság 129 grammot nyom a mérlegen, optikai szenzorja pedig 1600 dpi-s felbontást, illetve 4000 FPS-es feldolgozási teljesítményt kínál, ami meglehetősen szerénynek tűnik. Ez a modell a jobb és bal egérgombokon kívül egy görgőt, két oldalsó navigációs gombot, valamint egy DPI kapcsolót kapott. Utóbbival a szenzor érzékenységét 800, 1200 vagy 1600 dpi-re állíthatjuk be.

ZM-M250
ZM-M250

A fentiek mellett megérkezett a ZM-250-es modell is, ami a jobb és bal egérgomb mellett már csak egy görgőt, illetve egy DPI kapcsolót vonultat fel. A 119 x 64 x 34 milliméteres mérettel érkező, 81 grammos tömegű újdonság jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható. A termék fényes műanyag háza néhány mintát is tartalmaz, ami egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Optikai érzékelőből ez a termék is csak egy 1600 dpi-s példányt kapott, ami nem különösebben vonzó.

A három új, USB 2.0-s csatolófelületet használó, 1,8 méter hosszú vezetékkel gazdálkodó egér mellett két új egérpad is érkezett. A ZM-MP sorozatot erősítő újdonságok egészséges egyensúlyt biztosítanak a sebesség és a precizitás között. A ZM-MP egérpadok poliészter szövetből készült felülettel és gumírozott alsó résszel rendelkeznek: előbbi a precíz és gyors egerészésről gondoskodik, míg utóbbi az egérpad csúszkálását akadályozza meg.

ZM-MP
ZM-MP

A nagyobbik egérpad 400 x 300 milliméteres mérettel bír és a ZM-MP1000-es nevet kapta, míg kisebb társa, a ZM-MP500 már 280 x 230 milliméteres mérettel, illetve 3 milliméteres vastagsággal büszkélkedik.

A három új egér, illetve a friss egérpadok ebben a hónapban kerülnek az üzletek polcaira. A termékek várható ajánlott végfelhasználói ára jelenleg nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward