Galaxy + KFA2 = Galax, egy új márkanév

Két márkanévvel szegényebbek lettünk, de cserébe érkezett egy új márkanév, amit nem lesz könnyű megszokni.

Galaxy + KFA2 = Galax, egy új márkanév

Korábban, amikor az első GeForce GTX 900-as sorozatú videokártyák fotói kiszivárogtak, az egyiken érdekes felirat tűnt fel: a megszokott Galaxy helyett Galax márkajelzést olvashattunk rajta. Akkoriban nem igazán lehetett tudni, hogy pontosan mi áll a dolog hátterében, ám az elmúlt órákban érdekes információkról hullott le a lepel.

A Galaxy korábban létrehozta a KFA2 márkanevet, amellyel az európai piacot kívánta megcélozni. A márkanév azonban nem élhetett túl sokáig, ugyanis a vezetés döntésének értelmében most mind a Galaxy, mind pedig a KFA2 márkanév megszűnik.

A két ismert márkanév helyett a jövőben meg kell majd barátkoznunk a kissé ügyetlennek tűnő Galax márkanévvel, amely a két említett, jól bejáratott márkanév helyét veszi át a piacon. Hogy mi a váltás oka? Alighanem az, hogy az egyre inkább szűkülő videokártya piacon nincs már értelme két külön márkanevet fenntartani – költséghatékonysági okokból jobbnak látja a vezetés, ha az összeolvasztás mellett dönt.

A Galax márkanév már él, sőt, már weboldalt is bejegyeztette hozzá a Galaxy, méghozzá www.galax.net címmel. A későbbiekben tehát új Galaxy és KFA2 videokártyák érkezésére már nem számíthatunk, viszont a korábban eladott termékekre minden bizonnyal továbbra is változatlan feltételek mellett él majd a garancia.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward