Friss Zalman tápegységek, ezúttal kedvező árcédulával

A Goldrock sorozatban közepes teljesítményű, 80 Plus Gold minősítéssel ellátott tápegységek kapnak helyet

Friss Zalman tápegységek, ezúttal kedvező árcédulával

A Zalman hamarosan megjelenő friss tápegység családjában egy 550 wattos, egy 650 wattos és egy 750 wattos modell foglal helyet, amelyek mind-mind 80 Plus Gold minősítéssel rendelkeznek, vagyis 20% és 100% közötti terhelés alkalmával 87% és 92% közötti hatásfok mellett üzemelnek. A Goldrock sorozatú tápegységeket gyártójuk kifejezetten a remek ár/teljesítmény arányt kínáló riválisok ellen küldi harcba. A siker kulcsa a Zalman szerint az, hogy a termékek felsőkategóriás tápegységekre jellemző szolgáltatásokat kínálnak, ugyanakkor az olcsóbb modellekre jellemző módon fix kábelezéssel érkeznek, így összeségében jó minőséget és jó árat kínálnak.

A család mindhárom tagjáról elmondható, hogy minőségi, japán kondenzátorokat alkalmaznak, rendelkeznek aktív PFC támogatással és DC-DC kapcsolóáramkört, valamint LLC rezgőkört használnak. Fontos közös tulajdonság az is, hogy a termékek egyetlen +12 voltos tápággal rendelkeznek, amely az 550 wattos példány esetében 45 amperes, a 650 wattos modellnél 54 amperes, a 750 wattos „csúcsmodellnél” pedig 62 amperes áramerősség leadására képes, ahogy az a fenti táblázatokban is látható. Az újdonságok emellett 5VSB Green IC-t is tartalmaznak, így kiérdemelték az ErP Lot 6 minősítést.

A kellő biztonságról egy másodlagos védelmi áramkör gondoskodik, amely túlárammal, túlfeszültséggel, alacsony árammal, alacsony feszültséggel, túlterheléssel és rövidzárral szemben egyaránt védi az adott terméket.

A jelenlegi információk alapján úgy tűnik hogy az 550 wattos modell 134 dollárba, a 650 wattos tápegység 145 dollárba, a 750 wattos „csúcsmodell” pedig 158 dollárba fog kerülni. Az újdonságok várhatóan hamarosan megjelennek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward