Fossil Echo - az Ico nyomdokain

Az Ico, a Shadow of the Colossus és az Oddworld széria inspirálták ezt a figyelemre méltó kis 2D-s platformert.

Fossil Echo - az Ico nyomdokain

A Fossil Echo egy kis független csapat által készített 2D platformer-kalandjáték, amely nemrég került fel Steam Greenlightra. A játék egy fantasztikus világban játszódik és egy fiúról szól, aki nagy utazásra indul, hogy megmászhasson egy hatalmas tornyot, amely a tenger közepén található. Menet közben visszaemlékezések segítségével tudhatjuk meg, hogy főhősünk miért indult útnak, és milyen területeket járt be eddig.

Az alkotók saját elmondásuk szerint az Oddworld széria, az Ico és a Shadow of the Colossus nyomdokain járnak, de a Studio Ghibli filmek is nagy hatással voltak rájuk. A kézzel animált karakterekkel és kézzel rajzolt hátterekkel ellátott játékban nem lesznek párbeszédek. A játékmenet platformeres és a lopakodós elemek keverékéből fog állni, ez utóbbiakon nagy hangsúly lesz, mivel a főhős nem túl erős, és legtöbbször az ellenfelek elkerülése számára a legjobb megoldás.

A fejlesztőcsapat mindössze három főből áll: a francia Philippe Crifo gondoskodik a történetről, a dizájnról és a grafikáról, honfitársa, Thierry Boura foglalkozik a programozói feladatokkal, a kísérőzenét pedig az amerikai John Robert Matz (Gunpoint) szerzi.

A játék jövőre fog megjelenni PC-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward