Fogyókúrára lett fogva az új Wacom Pro Pen

A Pro Pen Slim kiegészítő minden eddiginél kecsesebb lett, de a képességeiből nem veszített.

Fogyókúrára lett fogva az új Wacom Pro Pen

A Wacom kínálatában több olyan érintőceruza is található, amiket külön lehet megvásárolnia a felhasználóknak. A Pro Pen széria tagjai általában különleges lehetőségeket nyújtanak a normál érintőtollakhoz képest, és ezeknek a termékeknek a kínálata gyarapodott most tovább egy friss modellel.

A Pro Pen Slim nem az új funkciókkal hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy jelentősen sikerült kecsesebbre faragnia a tervezőknek az eddigi Wacom Pro Pen eszközökhöz képest. A hivatalos kommentár szerint azért volt szükség erre a szerkezetre, mert egyre több felhasználó jelezte, hogy igazából örülne egy vékonyabb kialakítású ceruzának. Szóval a közönség kérésének próbált eleget tenni a Wacom, mikor megalkotta az eddigieknél 23 százalékkal, vagyis 3,3 milliméterrel karcsúbb, mindössze 11 milliméteres tollat. És kiemelendő, hogy nem ment a dizájn rovására a nagy fogyás, továbbra is egy jó ergonómiájú megoldásról beszélhetünk, amit sokaknak még kényelmesebb is lesz kézben tartani és forgatni a több órás munkafolyamatok során, mint például a Pro Pen 2-t. A Pro Pen Slimnek kifejezetten örülhetnek majd például a hölgyek, de általában jobban fekszik majd ez azoknak, akinek kisebb a keze.

Galéria megnyitása

Az újdonság 8192 nyomásszintet képes megkülönböztetni használat közben, szóval igazán jól visszaadja majd az érintések erősségét. Ráadásul a döntést is figyelembe tudja majd venni a Pro Pen Slim nem kevesebb mint 60 szintet érzékelve, ami extra lehetőséget jelent a használata közben. Az eszköz hegyén van cserélhető, színes, alumínium gyűrű, amivel lehet jelölni a különböző hegyeket (ebből összesen 6 jár mellé) vagy adott esetben akár azt is, hogy kié az adott toll. Van kettő testre szabható kapcsoló is a Pro Pen Slimen, és a vége pedig radírként tud funkcionálni, természetesen csak a virtuális térben, szóval a kijelzőn szükségtelennek vélt vonalakat lehet ezzel pillanatok alatt eltüntetni.

Ahogy általában a Pro Penek mellé jár tok, úgy a Pro Pen Slim is egy hordozóval együtt fog a boltokba kerülni. Ennek köszönhetően a felhasználó mindig biztonságban tudhatja majd a kiegészítőt, nem kell attól tartania, hogy pakolászás és menet közben egy óvatlan mozdulat miatt megsérül a hegye. Akkumulátorra vagy elemre nincs szükség a használatához.A Wacom külön fogja forgalmazni ezt a terméket is, mint a többi Pro Pent, és sok eszközével lehet majd használni. A vállalat megfelelő támogatásról gondoskodik az új érintőceruzája esetén, együttműködik majd a Pro Pen Slim a Wacom Intuos Pro, a MobileStudio Pro, a Cintiq Pro, és az olcsóbb Cintiq modellekkel is.

Galéria megnyitása

A Wacom Pro Pen Slim Japánban bukkant fel először, de hamarosan szélesebb körben is elérhetővé válhat majd. (A vállalat talán nem véletlenül indította útjára elsőként a szigetországban ezt a kiegészítőt, a japánok kezéhez általában jobban passzolhat a kecsesebb toll.) Az újdonság azonos árban fut a Pro Pen 2-vel, és egy kicsivel olcsóbb a Pro Pen 3D modellnél, a japán ajánlott fogyasztói ára átszámítva 80 dolláros összegnek felel meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap