Shop menü

FILLÉRES FÜLESEK JÖTTEK A HONORTÓL

Kényelmes viselet és alacsony ár jellemzi az Earbuds X7 és az Earbuds A modelleket.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Filléres fülesek jöttek a Honortól

A Honor minden felhasználó számára igyekszik megfelelő termékeket szállítani, és ezúttal kettő olyan viselhető kiegészítő bukkant fel a palettáján, amik a vékonyabb pénztárcához igazodnak. Ugyanakkor ezek sem nevezhetők fapadosnak, megfelelnek a modern elvárásoknak és jó funkcionalitással szolgálnak.

A fülhallgatóknak kétféle vállfaját lehet megkülönböztetni a hallójáratba illeszkedés alapján, és jelen esetben nem olyan megoldásokról beszélünk, amik szilikon illesztékkel rendelkeznek. Az Earbuds X7 és az Earbuds A csak beleül a fülkagylóba, így nem zárják ki a külvilágot, és hosszabb ideig és kényelmesen lehet őket használni. Egyaránt 10 milliméteres hangkeltőket foglalnak magukban a kiegészítők, így nagyon hasonló hangminőséget, hangzásvilágot produkálhatnak.

A Honor elmondása alapján a HiFi 5 DSP található mindkét kiegészítőben. Természetesen a vállalat remek hangzást ígér az újdonságoknál, élmény lesz ezekkel a zenehallgatás. De igazából az majd inkább a tesztek, felhasználói beszámolók után derül majd ki igazából, hogy valójában mit is tudnak. Azt pedig megjegyezte a cég, hogy biztosított az EQ több profillal, ha esetleg valaki alakítana a hangon.

Támogatják az eszközök a zajszűrést, de csak a telefonhívások alkalmával. Tehát nem aktív zajszűréssel szolgálnak, hanem csak a beszélgetések alkalmával igyekeznek kiszűrni a zavaró hangokat a háttérből, miközben a felhasználó hangját pedig kiemelik.

Az egészen biztos, hogy valóban egészen modern alapokra épülnek a termékek, hiszen már Bluetooth 5.3 modul található bennük. Elérhető lesz alacsony késleltetésű mód is, ha esetleg játszani szeretne a felhasználó, így nem kell attól tartani, hogy a hang és a kép nem lesz elfogadható szinkronba. Ha eltűnnek a fülesek, a megkeresésre is van egy plusz funkció.

Az Earbuds X7 és az Earbuds A specifikációjában az IP54 minősítés is szerepel, ennek megfelelően az esőt, izzadtságot jól viselhetik majd. Hihetetlenül könnyed az újdonságok párosa. A fülhallgató mindkét esetben 3,8 grammot nyom, és a tokok között sincs nagy különbség, hiába rendelkeznek különböző formatervvel. Az Earbuds A 33 grammos hordozóban pihen használaton kívül, az Earbuds X7 pedig 33,9 grammos tokot kapott.

A szerkezetek összesen 40 órás üzemidőt tudnak elérni, ami nagyon jónak számít. Ebből a szempontból egészen biztos, hogy nem érheti szó a ház elejét egyik esetben sem. Egy töltéssel akár 9 órán keresztül hallgatható a muzsika, a tokba épített akkumulátor pedig több töltéssel összesen még 31 órányi használathoz elegendő energiát tud nyújtani. A fülesekben 41 mAh-s telep található, a tok pedig egy 510 mAh-s akkumulátort rejt.

A Honor Earbuds X7 a magasabb áron kínált modell, azét 300 jüant kell kifizetni, ami átszámolva nagyjából 15 ezer forintos összegnek felel meg. Ehhez képest az Earbuds A már csupán 200 jüanba, vagyis hozzávetőlegesen 10 ezer forintba kerül majd a jelenlegi árfolyamok mellett. Hogy miért érné meg a drágábbat választani? Nos, ez nem derült ki, nem igazán látni érdemi különbséget közöttük.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére